Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un restaurant din Statele Unite si-a cucerit clientii intr-un mod inedit. Clientii nu stau pe scaune, ci pe...

Antena3 Antena3,
Un restaurant din Statele Unite si-a cucerit clientii intr-un mod inedit. Clientii nu stau pe scaune, ci pe...

Un restaurant din Statele Unite si-a cucerit clientii cu o tema cel putin ciudata. in acest local din Los Angeles, clientii nu stau pe scaune, ci pe vase de toaleta. Pana si vesela din care mananca are. continuă pe Antena3

O echipa de cercetatori din Statele Unite castiga un premiu de un milion de dolari in Israel

O asociatie non profit din Israel a oferit un premiu de un milion de dolari unei echipe de cercetatori cu sediul in Statele Unite, a carei tehnologii avansate permite persoenlor paralizate sa miste obiecte cu gandul.

Victor Ponta: Astazi voi prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri dupa-masa va prezenta programul vizitei sale in Statele Unite de saptamana viitoare. Deoarece va fi plecat toata saptamana, vineri a avut loc o sedinta extraordinara de Guvern. Mai sunt cateva puncte pe ordinea de zi, deoarece saptamana viitoare nu vom avea sedinta miercuri, voi fi in Statele Unite. De abia vineri, pe 25, este sedinta de Guvern. Astazi dupa-amiaza o sa sustin o declaratie de presa pentru a prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii. Intre timp, insa, Guvernul ramane la treaba, a spus Ponta.

Seful diplomatiei egiptene: Relatiile dintre Statele Unite si Egipt sunt intr-o faza delicata

Ministrul egiptean de Externe, Nabil Fahmy, a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo, relateaza AFP.

Oficial egiptean: Relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata

Liderul diplomatiei egiptene Nabil Fahmy a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo.

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Rezultat inedit al blocajului bugetar din SUA: o vulpe s-a mutat in gradina Casei Albe

Blocajul bugetar care a paralizat in ultimele zile functionarea institutiilor publice din Statele Unite a avut si un rezultat amuzant, afirma jurnalistii de la huffingtonpost. com, potrivit carora o vulpe a decis sa se mute si sa traiasca in gradina de la Casa Alba.

'Masa tacerii' s-a americanizat: un restaurant din New York impune tacere clientilor, pentru a savura mai bine mancarea

Un tanar proprietar de restaurant din Brooklin, New York, propune clientilor iubitori de liniste cateva seri pe saptamana in care acestia pot lua cina intr-o tacere absoluta, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

Statele Unite, acuzate ca au UCIS sute de civili

O investigatie a Natiunilor Unite arata ca dronele americane au ucis cel putin 400 de civili in Pakistan, mult mai multi decat arata cifrele oficiale. Ben Emmerson, raportor oficial al Natiunilor Unite, acuza.

Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara. Angajatii federali, chemati sa se intoarca la serviciu

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )