Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rezultat inedit al blocajului bugetar din SUA: o vulpe s-a mutat in gradina Casei Albe

Adevărul Adevărul,
Rezultat inedit al blocajului bugetar din SUA: o vulpe s-a mutat in gradina Casei Albe

Blocajul bugetar care a paralizat in ultimele zile functionarea institutiilor publice din Statele Unite a avut si un rezultat amuzant, afirma jurnalistii de la huffingtonpost. com, potrivit carora o vulpe a decis sa se mute si sa traiasca in gradina de la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Angajatii federali din SUA, chemati sa se intoarca la serviciu, dupa ce tara a evitat blocajul bugetar

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a.

Castigul PepsiCo, sustinut de cererea din SUA si America Latina

PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, a anuntat un profit trimestrial peste asteptari, pe fondul vanzarilor din SUA si America Latina.

Statuia Libertatii din New York a fost redeschisa pentru turisti

Statuia Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, a fost redeschisa ieri, conform AFP.

Cresteri puternice pe burse dupa solutionarea blocajului din SUA.

Bursele din Statele Unite si Asia au crescut puternic dupa ce Congresul american a deblocat activitatea guvernului si a ridicat plafonul datoriei de stat, cel putin pana la inceputul anului viitor, evitand astfel riscul unui default incetare de plati) al Statelor Unite, informeaza Mediafax. Intelegerea a trecut miercuri de cele doua camere ale Congresului cu majoritati semnificative: 81 de voturi pentru, fata de 18 impotriva in Senat, respectiv 285 pentru si 144 impotriva in Camera .

Bursa din SUA a deschis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

O grupare de romani a clonat carduri din SUA si UE cauzand un prejudiciu estimat la 2,5 milioane dolari

Procurorii DIICOT Mehedinti au efectuat miercuri 38 de perchezitii in 17 judete, in cadrul unei ample operatiuni de prindere a membrilor unei grupari, acuzate ca a clonat peste 50. 000 de carti de credit, ce apartineau unor persoane din 24 de tari, printre care SUA si state membre UE, prejudiciul estimat pana la acest moment fiind de 2,5 milioane dolari, potrivit Agerpres. Procurorii romani au colaborat in instrumentarea acestei cauze cu United State - Secret Service din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.

Bursa din SUA se afla in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) se afla in declin, la aceasta ora.

Gigantul rus Evraz isi inchide o fabrica din SUA

Gigantul rus al metalelor Evraz isi va inchide operatiunile derulate la una din topitoriile sale din Statele Unite, din cauza cererii slabe si a concurentei importurilor, ceea ce va genera disponibilizarea a 375 de salariati.

Senatorii republicani au anuntat ca s-a ajuns la acord pentru deblocarea crizei bugetare din SUA

Senatorii americani au ajuns la un acord pentru iesirea din criza, cu cateva ore inainte de expirarea termenului de majorare a plafonului de indatorare a Statelor Unite, au declarat mai multi senatori ai Partidului.

Bursa din SUA a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )