Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bursa din SUA se afla in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA se afla in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) se afla in declin, la aceasta ora. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in cresstere, investitorii fiind incurajati de posibilitatea unui acord pe buget de la Washington.

Ashton Carter, adjunctul secretarului Apararii din SUA, a demisionat

Numarul doi in ierarhia Pentagonului, Ashton Carter, a demisionat din functie, a anuntat joi secretarul Apararii Chuck Hagel, in contextul in care unele publicatii evocau tensiuni intre cei doi.

Obama ar putea declara situatia economica din SUA drept urgenta nationala. Ar actiona ca un DICTATOR

Situatia actuala din SUA a dat nastere la teorii ale conspiratiei, care au fost constant alimentate de declaratiile si actiunile sefului statului. Potrivit site-ului usawatchdog. com exista zvonuri conform.

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit.

Criza din SUA: Presedintele Bancii Mondiale avertizeaza ca Washingtonul se afla la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite al Americii mai are cateva zile pana la un moment foarte periculos, din cauza crizei de indatorare a guvernului american, scrie BBC News.

Produsele Google, Apple si Samsung, tinute in depozit de blocajul bugetar din SUA

Smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi Google, Apple, Samsung, LG si HTC ar putea fi lansate pe piata mai tarziu decat au programat gigantii lumii. Asta s-ar putea intampla din cauza blocajului bugetar din Congresul SUA, care opreste partial.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Lansarea noilor produse Google, Apple si Samsung, intarziata de blocajul bugetar din SUA

Blocajul bugetar din Statele Unite ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi de catre Google, Apple, Samsung, LG si HTC, intrucat companiile nu mai pot obtine certificatele necesare.

Romgaz a anuntat intentia de a lista actiuni la BVB si certificate de depozit la bursa din Londra

Romgaz a anuntat vineri intentia de a initia o oferta publica initiala de actiuni existente si de certificate globale de depozit. Oferta publica initiala IPO) este pentru vanzarea de pana la 15% din capitalul social al Romgaz, de catre Departamentul pentru Energie, in numele Ministerului Economiei. Potrivit Romgaz, listarea de actiuni va avea loc pe Bursa de Valori Bucuresti, iar de certificate Globale de Depozit pe Bursa de la Londra. Reprezentantii Departamentului pentru Energie au spus recent ca listarea va avea loc in cursul lunii noiiembrie. Vezi in text care sunt conditiile in care va avea loc listarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )