Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bursa din SUA a inchis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA se afla in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) se afla in declin, la aceasta ora.

Banca Mondiala: Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa dupa esecul de sambata al responsabililor politici de a ajunge la un acord pentru criza bugetara si plafonul datoriei, informeaza AFP. Suntem acum doar la cinci zile de un moment foarte periculos, a declarat Kim, la inchiderea reuniunii anuale a Bancii Mondiale si Fondului Monetar International la Washington, anunta Agerpres.

SUA: NSA colecteaza sute de milioane de liste de contacte transmise prin e-mail

Agentia Nationala de Securitate NSA) din Statele Unite colecteaza sute de milioane de liste de contacte ale cetatenilor americani transmise prin e-mail sau prin mesageria instant, informeaza cotidianul Washington Post, citand documente ale fostului consultant al NSA Edward Snowden.

Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Statele Unite au capturat vineri unul din principalii comandanti ai griparii teroriste Tehreek-e-Taliban TTP) din Pakistan, in tipul unei operatiuni militare, a anuntat diplomatia americana, citata de AFP.

SUA, doua zile pana la intrarea in incapacitate de plata. Ce state au mai trecut prin asemenea situatie

Statele Unite ar putea deveni prima tara occidentala care intra in incapacitate de plata dupa Germania nazista in 1933, daca impasul din Congres privind cresterea plafonului de indatorare va pune statul federal american in postura de a nu-si putea plati datoriile la scadenta, dupa 17 octombrie.

Statele Unite mai au patru zile pentru a linisti lumea in ceea ce priveste datoria lor

Lumea este luni cu ochii pe Washington, unde presedintele Barack Obama si Congresul mai au patru zile pentru a ajunge la un compromis bugetar si pentru a evita pericolul ca SUA sa intre pentru prima data in istorie in incapacitate de plata. Dupa ziua de joi, Trezoreria SUA a avertizat ca nu mai poate acorda imprumuri si ca s-ar putea sa nu mai fie in masura sa asigure toate platile.

Criza din SUA: Congresmenii nu au un plan clar pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata. Lumea asteapta cu ingrijorare

Congresmenii americani nu au un plan clar de prevenire a intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata default) si de reluare a activitatilor institutiilor guvernamentale partial blocate de 12 zile, relateaza Bloomberg.

G20: tensiuni intre tarile emergente si Statele Unite ale Americii

Comunicatul ministrilor de finante si al directorilor bancilor centrale din G20 a fost lansat vineri, la Washington, in care au fost prezentate discutiile din cadrul reuniunii G20, unde punctul central al discutiilor s-a axat pe situatia bugetara a Statelor Unite.

Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor.

Liderul insurgentilor talibani ameninta Statele Unite si Afganistanul

Liderul insurgentilor talibani din Afganistan, mollahul Omar, a avertizat duminica faptul ca semnarea unui acord intre administratia de la Washington si cea de la Kabul pentru mentinerea prezentei militare in Afganistan dupa 2014 ar avea consecinte grave.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )