Libnet.ro
UNICEF

13:30

REVISTA PRESEI: Romania pe harta europeana a salariilor

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Romania pe harta europeana a salariilor

Ziarul Financiar deschide revista presei de vineri cu un articol in care plaseaza Romania pe harta europeana a salariilor. Hotnews scrie ca in plin proces de privatizare a Romtelecom, ministrul Comunicatiilor anunta datorii istorice de sute de milioane de euro ale companiei. Capital arata cine a cumparat platforma Policolor si care sunt planurile de viitor. Adevarul anunta ca Brancusi a fost falsificat de CEC de dragul publicitatii. Evenimentul Zilei scrie ce sanse are Klaus Iohannis sa fie declarat incompatibil de catre ANI. Iar ProSport spune ca Steaua s-a chinuit cu Epaminonda si Etienne. continuă pe România Liberă

REVISTA PREESEI: Cheful organizat de primarul din Busteni pentru fiul lui Fidel Castro

Adevarul scrie ca Ponta nu se mira de dezvaluirile facute de Robert Turcescu. Capital explica cum se traduce in piata cresterea brusca a accizelor. Gandul publica imagini video de la cheful organizat de primarul din Busteni pentru fiul lui Fidel Castro. Ziarul Financiar scrie ca Romania poate deveni independenta de importurile de motorina. Evenimentul Zilei spune ca societatea civila vrea eliminarea agentilor acoperiti din redactii. Wall-Street explica de ce este bursa romaneasca o campioana a dividendelor. Ziare. com arata ce spune un predicator musulman din Bucuresti despre Jihad, decapitari si simpatizantii SI din Romania. Iar sport. ro publica raspunsul final al lui Burleanu dupa ce arabii au anuntat ca Piti semneaza cu Al Ittihad.

REVISTA PRESEI: La ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015

Adevarul anunta la ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015. Evenimentul Zilei scrie ca locotenentii lui Dragnea, prinsi cu evaziunea fiscala. Capital prezinta ce ascunde pretul de 110 euro platit pentru asigurarea RCA. Gandul arata cine si de ce ii cere lui Melescanu despagubiri de 200. 000 de euro. Zarul Financiar vorbeste despre reteta germana pentru dezvoltarea economica si scaderea somajului. Hotnews prezinta planurile de putere ale lui Victor Ponta. Ziare. com publica un interviu cu Moise Guran, care spune ca toti presedintii TVR au avut presiuni sa il scoata din grila sau sa il domoleasca. Wall-Street arata brandurile de care suntem mandri si ne dorim sa reziste inca 25 de ani. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Gigi Becali a pregatit in ultimele zile noua fata a Stelei.

REVISTA PRESEI: CE a acceptat Master Planul de Transport pentru dezbatere publica

Hotnews anunta ca Comisia Europeana a acceptat Master Planul de Transport pentru dezbatere publica, dar face si o serie de recomandari. Capital arata efectul advers al accizelor si ce metoda au companiile sa evite plata. Adevarul prezinta ce solutii au gasit dascalii pentru a le preda elevilor romana si matematica desi nu au manuale. Wall-Street vorbeste despre Astra Asigurari si Carpatica Asig, care sunt aratate cu degetul din cauza ca isi plimba clientii RCA. Ziare. com publica un interviu cu Catalin Predoiu care afirma ca premierul Ponta a comis o crima. Iar ProSport scrie ca Simona Halep a ramas fara benzina pe final de an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )