Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rio Bucovina a investit peste 5 milioane euro in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rio Bucovina a investit peste 5 milioane euro in primul semestru

Rio Bucovina a realizat investitii de peste cinci milioane de euro in primul semestru al anului in facilitati de productie, eficientizarea distributiei sau extinderea portofoliului de produse, inregistrand o crestere a afacerilor de 11%, a anuntat compania de apa plata imbuteliata. continuă pe Ziarul Bursa

Ce planuri are grupul Rio Bucovina dupa ce a investit peste 5 milioane euro in S1 in cresterea productiei

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producatori si imbuteliatori de apa plata din Romania, a investit peste cinci milioane de euro in primul semestru al anului in facilitati de productie, eficientizarea distributiei dar si extinderea gamei de.

Rio Bucovina a investit, in primul semestru, peste cinci milioane de euro

Companai Rio Bucovina a investit, in primele sase luni ale anului, peste cinci milioane de euro pentru a isi creste capacitatea de productie, se arata intr-un comunicat de presa.

Rusia a vandut actiuni de peste 750 milioane de euro detinute la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa.

Creditele de consum acordate de IFN-uri au totalizat 195 milioane euro

Institutiile financiare nebancare IFN), din cadrul Asociatiei ALB Romania, care cumuleaza 84% din piata de profil a IFN-urilor, au acordat, in primul semestru, credite de consum in valoare de 195 milioane euro, cu 13,6% mai putin decat in perioada similara a anului trecut, din care 172 milioane euro pentru consumul personal, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Apele Romane au accesat fonduri europene de peste 300 milioane de euro

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a obtinut finantarea a peste 20 de lucrari in valoare 303 de milioane de euro, prin linia de finantare europeana, deschisa la Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, pe Axa 5 POS MEDIU, se arata intr-un comunicat de presa.

Rusia a vandut actiuni de peste 750 mil. euro la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa, scrie.

Transgaz vrea sa imprumute cu 3,75 milioane euro Nabucco Gas Pipeline International

Adunarea Generala a Actionarilor Transgaz vrea sa propuna spre aprobarea actionarilor acordarea unui imprumut de maxim 3,75 milioane euro catre compania Nabucco Gas Pipeline International Austria NIC), destinat sa acopere nevoia de lichiditati a NIC pentru evitarea intrarii in insolventa a acestei companii, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Transgaz vrea sa aloce maxim 3,75 milioane euro pentru inchiderea controlata a Nabucco

Conducerea Transgaz propune spre aprobarea actionarilor acordarea unui imprumut de maxim 3,75 milioane euro catre compania Nabucco Gas Pipeline International Austria NIC), destinat sa acopere nevoia de lichiditati a NIC pentru evitarea intrarii in insolventa a acestei companii, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )