Libnet.ro
UNICEF

18:00

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Novak Djokovic, in finala

Tenismanul sarb Novak Djokovic s-a calificat in finala de la Roland Garros dupa ce l-a invin, azi, pe Ernests Gulbis, cu 6-3, 6-3, 3-6, 6-3. continuă pe România Liberă

Finala de zile mari la Roland Garros: Novak Djokovic vs. Rafael Nadal

Sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal vor disputa duminica finala turneului de la Roland Garros dupa ce au trecut vineri in semifinale de Ernest Gulbis, respectiv Andy Murray.

Roland Garros: Rafael Nadal- Novak Djokovic in finala

Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros dupa ce l-a invins, in trei seturi, 6-3, 6-2, 6-1, pe Andy Murray.

Roland Garros: Ducu/Rosca in finala la dublu feminin, junioare

Perechea Ioana Ducu/Ioana Loredana Rosca s-a calificat in finala probei de perechi de la Roland Garros, in intrecerea junioarelor, dupa ce a trecut azi, in doua seturi, 6-3,6-3 de perechea Naitktha Bains/Tornado Alicia Black.

Cine este Svetlana Kuznetova, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturile de la Roland Garros

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala de la Roland Garros pe Svetlana Kuznetova, locul 28 mondial, o adversara masiva, foarte experimentata, ale carei cifre in circuitul WTA sunt impresionante.

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Djokovic, care nu a reusit inca sa castige trofeul la Paris, a.

Sarbul Novak Djokovic, primul finalist al turneului de la Roland Garros

Sarbul Novak Djokovic este primul finalist al turneului de la Roland Garros, trecand, vineri, de letonulErnests Gulbis, cu scorul de 6-3, 3-6, 3-6, 6-3. Djokovic, aflat in cautarea primului titlu la Paris, sing.

Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Jucatorii Novak Djokovic si Ernest Gulbis s-au calificat, marti seara, in semifinalele turneului masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Djokovic-Gulbis, in semifinale

Novak Djokovic s-a calificat in semifinale la Roland Garros pentru a patra oara consecutiv si il va intalni, in penultimul act, pe letonul Ernests Gulbis, calificat in premiera.

Andy Murray s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Tenismanul britanic Andy Murray s-a calificat, luni, in sferturi de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza AFP. Murray l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de.

Rafael Nadal si Andy Murray s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal si britanicul Andy Murray, al saptelea favorit, s-au calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros, faza in care vor fi adversari .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )