Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata in turul trei

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata in turul trei

Sorana Cirstea a ratat calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, in turul trei, cu 6-1, 6-2, de Jelena Jankovic. continuă pe România Liberă

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2 (dupa ora 17:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

GAME cu GAME Roland Garros: Sorana Cirstea trece de turul 2

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea l-a disputat cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Cirstea, invinsa de Jelena Jankovic in turul trei

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26, a fost eliminata, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea si va juca impotriva unui fost lider mondial!

Sorana Cirstea a castigat meciul cu Teliana Pereira, din Brazilia, si s-a calificat in turul al treilea al Grand Slamului de la Roland Garros.

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros dupa o evolutie incantatoare

Cap de serie numarul 26, Sorana Cirstea si-a respectat statutul de favorita impotriva braziliencei Teliana Pereira si a invins-o pe aceasta in doua seturi.

Roland Garros: Monica Niculescu, eliminata de Paula Ormaechea (a ratat o minge de meci)

Monica Niculescu, locul 76 WTA, a fost invinsa in turul doi de la Roland Garros, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-2, de sportiva Paula Ormaechea Argentina - locul 75 WTA), dupa ce a avut minge de meci in setul doi.

Roland Garros: Monica Niculescu eliminata la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 2-6, 4-6 de perechea Andrea Petkovic/Magdalena Rybarikova.

Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Surpriza de proportii colosale in turneul feminin de la Roland Garros, unde principala favorita si detinatoarea titlului, Serena Williams, a fost invinsa in turul doi de Gabrine Muguruza, o iberica nascuta la Caracas Venezuela). Totul la o zi dupa ce a doua favorita, Na Li, fusese eliminata de asemenea.

Surpriza uriasa la Roland Garros: Serena Williams, eliminata de Garbine Muguruza in doua seturi scurte: 6-2, 6-2!

Serena Williams, locul 1 mondial, a fost eliminata de jucatoarea Garbine Muguruza in turul al doilea al turneului din capitala Frantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )