Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Sorana Cirstea, invinsa de Jelena Jankovic in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Sorana Cirstea, invinsa de Jelena Jankovic in turul trei

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26, a fost eliminata, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea si va juca impotriva unui fost lider mondial!

Sorana Cirstea a castigat meciul cu Teliana Pereira, din Brazilia, si s-a calificat in turul al treilea al Grand Slamului de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata in turul trei

Sorana Cirstea a ratat calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, in turul trei, cu 6-1, 6-2, de Jelena Jankovic.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2 (dupa ora 17:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

GAME cu GAME Roland Garros: Sorana Cirstea trece de turul 2

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea l-a disputat cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros dupa o evolutie incantatoare

Cap de serie numarul 26, Sorana Cirstea si-a respectat statutul de favorita impotriva braziliencei Teliana Pereira si a invins-o pe aceasta in doua seturi.

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe .

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, sambata, in turul trei la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, noteaza Mediafax.

Roland Garros: Surpriza imensa - Serena Williams, eliminata in turul doi de Garbine Muguruza

Garbine Muguruza locul 35 WTA) a furnizat marea surpriza a zilei la Roland Garros, jucatoarea din Spania eliminand-o pe Serena Williams, locul 1 in lume, in turul doi. A fost 6-2, 6-2 pentru sportiva in varsta de doar 20 de ani. Meciul a durat o ora si patru minute.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic s-au calificat in turul trei

Roger Federer a obtinut, miercuri, calificarea in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l pe Diego Sebastian Schwartzman locul 109 ATP). Intr-o alta partida a zilei, Novak Djokovic a trecut fara emotii de Jeremy Chardy.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )