Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a sarit de la etajul trei al unui liceu din Roma

B1 B1,
Un roman de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a sarit de la etajul trei al unui liceu din Roma

Un roman de 16 ani s-a aruncat de la etajul trei al Institutului Tehnic Nautic din Roma, Italia, fiind transportat in stare grava la spital, informeaza Il Mattino, potrivit Mediafax. Elevul a sarit de la etaj si. continuă pe B1

Un elev roman a sarit de la etajul unui liceu din Roma, fiind internat in stare grava

Un elev roman in varsta de 16 ani a sarit, miercuri in jurul pranzului, de la etajul trei al unui liceu din Roma, cazand pe o masina si fiind transportat la spital in stare grava, relateaza site-ul publicatiei Il Mattino.

Fiul lui Dumitru Tinu vrea ca tinerii sa aiba drept de vot de la 16 ani.

Secretarul executiv al TSD, Andrei Tinu, a propus ca dreptul de vot sa fie acordat tinerilor care implinesc 16 ani, printr-un amendament la reviziurea Constitutiei, relateaza Mediafax. Intre argumentele folosite de social-democrat in sustinerea propunerii se numara existenta unor prevederi in legislatie care fac referire expresa la varsta de 16 ani. El invoca intre altele prevederea din Codul Muncii potrivit careia persoana fizica dobandeste capacitate de munca la implinirea varstei de 16 .

Actorul Petre Moraru a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau in timpul unei piese

Artistul Petre Moraru a fost transportat de urgenta la spital ieri seara dupa ce i s-a facut rau. Petre Moraru, actor la Teatrul Mic din capitala, se afla in public, pentru a-i urmari pe colegii sai care jucau.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )