Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un elev roman a sarit de la etajul unui liceu din Roma, fiind internat in stare grava

Adevărul Adevărul,
Un elev roman a sarit de la etajul unui liceu din Roma, fiind internat in stare grava

Un elev roman in varsta de 16 ani a sarit, miercuri in jurul pranzului, de la etajul trei al unui liceu din Roma, cazand pe o masina si fiind transportat la spital in stare grava, relateaza site-ul publicatiei Il Mattino. continuă pe Adevărul

Un roman de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a sarit de la etajul trei al unui liceu din Roma

Un roman de 16 ani s-a aruncat de la etajul trei al Institutului Tehnic Nautic din Roma, Italia, fiind transportat in stare grava la spital, informeaza Il Mattino, potrivit Mediafax. Elevul a sarit de la etaj si.

Mai multi elevi ai unui liceu din Vaslui au abandonat scoala: Nu au mai avut bani de naveta

Pentru ca nu au mai avut bani de naveta, 69 de elevi de la Liceul Ion Mincu din vaslui au abandonat scoala in ultima perioada, abonamentele de transport nemaifiind decontate de la sfarsitul anului trecut,.

Filmele pentru adulti, fumatul si distrusul manualelor, noile indeletniciri ale unor elevi de liceu din Capitala (VIDEO)

Elevii unui liceul din Capitala nu se mai gandesc la cursuri sau la examenul de Bacalaureat. Fericiti ca se va incheia anul scolar si, implicit liceul, elevii clasei a 12-a de la Liceul Teoretic Nicolae.

Cazul femeii transate, al carui cadavru a fost gasit in Arges: paznicul unui liceu spune ca femeia ar fi urcat intr-un tir

Oamenii legii spun ca este o chestiune de zile pentru a se stabili exact cum a murit femeia de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, gasita transata, sambata, in Raul Arges. Un paznic de la Liceul Ion Mihalache, din Topoloveni, judetul Arges, a declarat anchetatorilor ca a vazut-o pe damboviteanca de 36 de ani, disparuta in noaptea de vineri spre sambata, urcandu-se intr-un tir.

VIDEO Filme porno, tigari si mobilier distrus, intr-un filmulet ajuns pe internet. Protagonistii, presupusii elevi ai unui liceu din Capitala

Mai multi elevi ai Liceului Teoretic Nicolae Iorga din Bucuresti s-ar fi filmat intr-un clip in timp ce distrugeau mobilierul de curs, fumau prin clase sau se uitau la filme pentru adulti in timpul orei. Clipul a fost postat pe un blog si-ar fi fost trimis administratorului blogului chiar de unul dintre protagonisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )