Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

B1 B1,
Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

Romania a obtinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei, scor 44-38. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si. continuă pe B1

Prima victorie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio! Echipa feminina de spada are cel putin argintul, dupa ce invinge detasat Rusia in semifinale

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa de spada a Romaniei a invins Rusia cu 45-31 in semifinalele turneului feminin si s-a calificat in finala.

Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Jocurile Olimpice aduc de fiecare data in acelasi loc cei mai buni sportivi din intreaga lume competitii, precum cea de la Rio de Janeiro, fiind intesate de vedete.

Moda si sport la Jocurile Olimpice de la Rio: parada designerilor si top-modelelor celebre FOTO

A XXXI-a editie a Jocurilor Olimpice de vara, care se desfasoara la Rio de Janeiro pana pe 21 august , a debutat cu un moment dedicat industriei fashion: defilarea top-modelului Gisele Bundchen in ceremonia de deschidere a evenimentului. Alte doua modele brazilience faimoase, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio, sunt implicate in sarbatoarea sportiva de la Rio, pentru ca parada delegatiilor sa fie, in definitiv, si o mare prezentare de moda.

RIO 2016. Mergea si Tecau, calificati in FINALA. aduc prima medalie OLIMPICA pentru tenisul romanesc

Florin Mergea si Horia Tecau vor aduce prima medalie olimpica din istoria tenisului romanesc, dupa ce s-au calificat in finala probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, gratie victoriei cu 6-3, 7-5 in semifinala cu americanii Steve Johnson/Jack Sock.

FOTO: RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Iohannis: Prin talentul lor, taria de caracter si dupa mii de ore de munca, au reusit sa duca Romania pe prima treapta olimpica

Echipa feminina de spada a Romaniei este campioana olimpica. A invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Prima medalie pentru Moldova la Rio: Sergiu Toma a adus bronzul, insa acesta merge in palmaresul Emiratelor Arabe

Judocanul din Republica Moldova Sergiu Toma a fost medaliat cu bronz marti, 9 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in categoria de 81 kg. Medalia de bronz se va duce insa in palmaresul Emiratelor Arabe Unite, tara pentru care evolueaza din anul 2013.

Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Medalia de aur castigata de echipa feminina de spada a dus Romania pe locul 31 in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Clasamentul include pe moment 50 de tari din cele 207 de delegatii si este sortat in functie de medaliile de aur.

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca.

Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4. 000 de terminale de plata cu tehnologia.

Novak Djokovic, urmarit de ghinion la Jocurile Olimpice de la Rio: Favoritul numarul 1, eliminat si in proba de dublu

Novak Djokovic a fost eliminat si in proba de dublu la Jocurile Olimpice, unde a jucat alaturi de Nenad Zimonjic. Cei doi sarbi au fost invinsi, cu scor 4-6, 4-6, de perechea din Brazilia,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )