Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Online Sport Online Sport,
Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Medalia de aur castigata de echipa feminina de spada a dus Romania pe locul 31 in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Clasamentul include pe moment 50 de tari din cele 207 de delegatii si este sortat in functie de medaliile de aur. continuă pe Online Sport

Regalitatile la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro

Capetele regale au fost prezente in tribunele competitiilor din cadrul Jocurilor Olimpice de vara, organizate in Brazilia. De acolo, au aparut si cateva fotografii oficiale.

Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

Romania a obtinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei, scor 44-38. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si.

JO 2016: SUA, lider detasat in clasamentul pe medalii, dupa sase zile de intreceri - Romania ocupa locul 31

Dupa sase zile de intreceri la Jocurile Olimpice la Rio de Janeiro, SUA este lider detasat in clasamentul pe medalii, avand un total de 38 de medalii cucerite, dintre care 16 de aur. Podiumul este completat de China 11-8-11) si Japonia 7-2-13). Romania ocupa locul 31, dupa ce a cucerit prima sa medalie, aur prin echipa feminina de spada. Intra in material pentru a vedea ierarhia completa a tarilor medaliate.

Moda si sport la Jocurile Olimpice de la Rio: parada designerilor si top-modelelor celebre FOTO

A XXXI-a editie a Jocurilor Olimpice de vara, care se desfasoara la Rio de Janeiro pana pe 21 august , a debutat cu un moment dedicat industriei fashion: defilarea top-modelului Gisele Bundchen in ceremonia de deschidere a evenimentului. Alte doua modele brazilience faimoase, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio, sunt implicate in sarbatoarea sportiva de la Rio, pentru ca parada delegatiilor sa fie, in definitiv, si o mare prezentare de moda.

Prima victorie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio! Echipa feminina de spada are cel putin argintul, dupa ce invinge detasat Rusia in semifinale

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa de spada a Romaniei a invins Rusia cu 45-31 in semifinalele turneului feminin si s-a calificat in finala.

Exista o speranta pentru Romania la Jocurile Olimpice! Handbalistele au invins Muntenegru cu 25-21

Romania spera din nou la o victorie la Jocurile Olimpice! Dupa doua infrangeri in primele doua meciuri, handbalistele tricolore au invins Muntenegru, in al treilea meci al grupei,.

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca.

Mergea si Tecau aduc prima medalie din istoria tenisului romanesc la Jocurile Olimpice dupa victoria la Rio din semifinala

Florin Mergea si Horia Tecau au asigurat o a doua medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce au invins perechea Steve Johnson/Jack Sock si s-au calificat in finala competitiei,.

Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4. 000 de terminale de plata cu tehnologia.

Imagini socante surprinse la Jocurile Olimpice! Cotul unui sportiv a cedat, dupa ce a ridicat o haltera de 195 de kg (FOTO, VIDEO)

Halterofilul armean, Andranik Karapetyan, a suferit o accidentare grava la Jocurile Olimpice. Cotul de la mana stanga al sportivului a cedat sunt greutatea halterelor, poticit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )