Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania are de returnat 4,51 milioane de euro la bugetul UE, bani utilizati incorect

România Liberă România Liberă,
Romania are de returnat 4,51 milioane de euro la bugetul UE, bani utilizati incorect

Comisia Europeana solicita restituirea unei sume totale de 318 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul Politicii Agricole Comune PAC) cheltuite in mod incorect de 11 state membre, in cazul Romaniei fiind vorba despre 4,51 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al CE, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana solicita Romaniei restituirea a 4,51 milioane de euro cheltuite incorect in cadrul Politicii Agricole Comune

Comisia Europeana solicita restituirea unei sume totale de 318 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul Politicii Agricole Comune PAC) cheltuite in mod incorect de 11 state membre, in cazul Romaniei fiind vorba despre 4,51 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al CE, citat de Mediafax.

Comisia Europeana solicita Romaniei restituirea a 4,51 milioane de euro cheltuite incorect in cadrul PAC

Comisia Europeana solicita restituirea unei sume totale de 318 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul Politicii Agricole Comune PAC) cheltuite in mod incorect de 11 state membre. in cazul Romaniei.

Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vanzarea de materiale de constructii

Depozit-Online. ro, retailer specializat in vanzarea pe Internet a materialelor de constructii, a incheiat anul trecut cu un rulaj de peste 5 milioane euro, propunandu-si pentru urmatorii 3 ani incasari de 20 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Rezervele BNR au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro, dupa ce au avut loc iesiri de 2,11 miliarde euro care au inclus plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta.

BERD finanteaza cu 4,8 milioane euro relocarea depoului de autobuze din Sibiu

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza, cu un imprumut de 4,8 milioane euro, relocarea depoului de autobuze din Sibiu, aflat in prezent in centrul orasului.

Achizitiile lui Nicusor Constantinescu: Cum a cumparat CJ Constanta iaurt, cornuri, toner si servicii de consultanta de zeci de milioane de euro de la firmele pesedistilor din judet

O analiza a achizitiilor facute de Consiliul Judetean Constanta CJC) in ultimul mandat al lui Nicusor Constantinescu 2012-2014) arata ca o parte consistenta din bugetul judetean a fost directionat catre firmele unor membri de partid sau catre finantatorii PSD. CJC a organizat licitatii publice la care s-au prezentat, de regula, cate o firma, fara a exista o concurenta reala. Cel mai mare contract in valoare de 14 milioane euro pentru programul Cornul si laptele a fost adjudecat de o companie detinuta de un consilier local PSD si de fiul sau, deputat al aceluiasi partid. Citeste in text o analiza a achizitiilor publice facute de CJ Constanta. Hotnews. ro si Freedom House Romania lanseaza platforma Dosare de Achizitii Publice care va monitoriza marile contracte si dosarele de achizitii aflate in instanta.

Sechestru pe domeniul schiabil Transalpina Ski Resort. Constructorul are de recuperat 8 milioane de euro

Domeniul schiabil de la Vidra-Voineasa a fost pus sub sechestru in urma unei hotarari judecatoresti. Toate veniturile obtinute din exploatarea partiei din judetul Valcea ajung la constructorul care are de recuperat de la stat 8 milioane de euro, fara TVA. Guvernul nu a mai decontat un leu pentru finalizarea investitiei de mai bine de doi ani.

Lichiditate de peste 2,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 304,51 lei 2. 637,75 euro).

Volksbank anticipeaza pierderi de 62 milioane euro din vanzarea subisidiarei din tara noastra

Grupul austric Volksbank a constituit anul trecut un provizion de 62 de milioane de euro pentru pierderi pe care anticipeaza ca le va inregistra din vanzarea bancii Volksbank Romania, care trebuie finalizata cel tarziu la sfarsitul anului 2015, potrivit raportului financiar pentru anul trecut al institutiei financiare austriece, citat de Mediafax.

Revicare vrea sa vanda cosmetice de 10 milioane euro, in acest an

Brandul de produse naturale pentru sanatate si infrumusetare Revicare s-a lansat pe piata autohtona si internationala, distribuindu-si produsele in Romania, Spania si India. Produsele Revicare, fabricate in tara noastra, se gasesc in magazinul deschis in Bucuresti incepand de ieri, managerii noii companii urmarind sa se extinda si in alte orase de la noi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )