Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a inregistrat in mai cea mai mare crestere din UE a productiei industriale

Adevărul Adevărul,
Romania a inregistrat in mai cea mai mare crestere din UE a productiei industriale

Productia industriala a crescut in luna mai cu 0,5% in zona euro si cu 1,1% in Uniunea Europeana UE), comparativ cu perioada similara din 2013, iar cel mai semnificativ avans din randul statelor membre UE a fost inregistrat in Romania, potrivit datelor publicate de Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Inchirierea si vanzarea de spatii comerciale in Romania, una dintre cele mai mari rate de crestere din Europa

GfK a lansat studiul Analiza a scenei de retail european, cuprinzand cele mai recente evolutii si prognoze pentru 2014. Indicatorii de piata evaluati de GfK pentru un total de 32 de tari europene sunt: puterea de cumparare, cifra de afaceri.

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de.

Bulgaria inchide a patra mare banca din tara, unde lipsesc dosare de credite de 1,8 miliarde de euro

Bulgaria va inchide Corporate Commercial Bank, a patra mare banca din tara, de unde lipsesc dosare de credite in valoare de 3,5 miliarde de leva 1,8 miliarde euro), iar activele bancii vor fi transferate la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )