Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania mai ia 48 milioane de euro de la BIRD pentru a combate poluarea cu nutrienti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania mai ia 48 milioane de euro de la BIRD pentru a combate poluarea cu nutrienti

Ministerul Finantelor Publice a semnat un acord de imprumut in valoare de 48 milioane de euro cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), banii fiind destinati unui proiect de reducere pe termen mediu si lung a poluarii cu. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, imprumut de 48 milioane de euro pentru reducerea poluarii

Romania a incheiat cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare un Acord de imprumut in valoare de 48 milioane de euro pentru sprijinirea controlului integrat al poluarii cu nutrienti, potrivit unui comunicat postat pe site-ul MFP.

BM acorda finantare aditionala de 48 milioane de euro pentru controlul poluarii cu nutrienti

Cyril Muller, vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala si Anca Dragu, ministrul Finantelor Publice al Romaniei, au semnat astazi acordul de imprumut pentru o finantare aditionala de 48 milioane de euro, pentru Proiectul Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti, potrivit unui comunicat al Bancii Mondiale BM) trimis redactiei.

Deficit comercial de 993,5 milioane euro in primele doua luni

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), remis, luni.

Tun imobiliar de 4,2 milioane euro, dat Primariei Galati, sub umbrela CEDO

Primaria Galati se confrunta cu un jaf imobiliar fara precedent, urmand sa fie executata silit de zeci de imobile, pentru a fi acoperita suma de 4,2 milioane euro, valoarea daunelor pe care municipalitatea a fost obligata de instante sa le plateasca la doi galateni carora nu li s-au restituit 1,5 ha de teren extravilan.

Datoria externa totala a scazut cu 400 milioane euro in primele doua luni ale anului

Datoria externa totala a scazut cu 404 milioane euro, in perioada ianuarie - februarie 2016, potrivit datelor furnizate miercuri de BNR.

Barrier, noua investitie de 7 milioane euro in tara noastra

Compania Electric Plus, detinatorul brandului Barrier, producator de tamplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat o fabrica de geam termoizolant si o hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Povestea de succes cu fonduri europene continua la Ciugud: proiect de 1,6 milioane euro pentru strazi si un drum comunal

Povestea de succes a fondurilor europene castigate de comuna Ciugud continua in cadrul exercitiului financiar 2014-2020. Administratia locala a depus un nou proiect, esential pentru dezvoltarea infrastructurii in zona Ciugud-Sintimbru.

Statul a incasat peste 17,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 17,9 milioane de euro, in martie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si sectorului aviatie, potrivit unui document publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Reteaua Regina Maria investeste 2 milioane euro intr-un nou centru de imagistica, la spitalul Euroclinic

Reteaua de sanatate Regina Maria investeste doua milioane de euro intr-un nou centru specializat de imagistica, in cadrul Spitalului Euroclinic, ajungand la opt astfel de unitati la nivel national.

Barrier investeste 7 milioane euro intr-o fabrica si o noua hala, la Bacau

Compania Electric Plus, detinatorul brandului romanesc Barrier, lider national cu 10% din piata de productie tamplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat, ieri, noi facilitati pentru fabrica din Bacau: o hala de geam termoizolant si una de productie a usilor sectionale rezidentiale, industriale si a rulourilor.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )