Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania ar putea primi 2,4 milioane de euro de la CE pentru daunele provocate de seceta in 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania ar putea primi 2,4 milioane de euro de la CE pentru daunele provocate de seceta in 2012

Comisarul UE pentru politica regionala, Johannes Hahn, a anuntat o propunere a Comisiei Europeane CE) de a aloca tarii noastre peste 2,4 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene ca ajutor pentru acoperirea costului daunelor produse de seceta si de incendiile de paduri din vara anului trecut, potrivit unui comunicat al Reprezentantei in Romania a CE. continuă pe Ziarul Bursa

Romania ar putea primi 2,4 milioane de euro pentru acoperirea daunelor produse de seceta in 2012

Comisia Europeana a propus ca Romania sa primeasca peste 2,4 milioane de euro ca ajutor pentru acoperirea costului daunelor produse de seceta si de incendiile de paduri din vara anului 2012. Sprijinul.

Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru constructia de microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana.

Top programe operationale. Romania a absorbit, in septembrie, peste 200 de milioane de euro, fonduri structurale si de coeziune

Romania a atras fonduri structurale si de coeziune de 200. 575 euro in luna septembrie 2013, releva datele furnizate furnizate de Ministerul Fondurilor Europene.

Politic Show: Troc de milioane de euro pentru regionalizare; Eugen Tomac: In 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu; Reconciliere ratata in USL; Maior l-a lasat pe Pop cu mana-n aer

Akos Mora, senatorul incompatibil, asteapta decizia plenului: Nu demisionez. Interpretarea ANI e exagerata. Senatorul PNL Akos Mora, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a cerut Senatului demiterea ca urmare a unei decizii definitive si irevocabile a instantei. Ponta: Am auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre PSD; daca vrea sa se inscrie, nu-l primim. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora PSD va avea propriul candidat la Presedintie.

Romania ar putea sa primeasca 2,4 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru daunele provocate de seceta si incendiile din 2012

Comisarul UE pentru politica regionala, Johannes Hahn, a anuntat joi o propunere a Comisiei Europeana CE) de a aloca Romania peste 2,4 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene ca ajutor pentru acoperirea costului daunelor produse de seceta si de incendiile de paduri din vara anului 2012, informeaza Reprezentanta in Romania a CE.

Ajutorul social nu se acorda daca beneficiarii detin teren, animale si pasari cu valoare de productie de 1.000 de euro pentru o persoana

Persoanele care detin cladiri, autovehicule, terenuri, animale sau pasari a caror valoare neta de productie depaseste suma de 1. 000 euro pentru persoana singura, respectiv 2. 500 euro pentru familie, nu vor primi ajutoare sociale. Prevederea face parte dintr-un proiect de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Muncii. Potrivit proiectului, pentru determinarea acestor sume, Ministerul Agriculturii va pune la dispozitia primarilor procedura de calcul necesara pentru stabilirea valorii de productie.

Bruxellesul aproba 20,5 milioane de euro pentru ca Renault sa investeasca in vehicule hibrid

Comisia Europeana a aprobat miercuri un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, relateaza AFP. Pr.

CE aproba un ajutor de 20,5 milioane de euro pentru Renault

Comisia Europeana CE) a aprobat, astazi, un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, transmite AFP.

CE a semnat un acord de 4 milioane de euro pentru un proiect european

Comisia Europeana CE) a semnat un acord in valoare de 4 milioane de euro cu un consortiu de 14 institute de cercetare, asociatii si societati de consultanta europene, pentru un proiect pe trei ani numit CIVITAS Capital, potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )