Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii pot trece granita in Republica Moldova doar cu cartea de identitate

B1 B1,
Romanii pot trece granita in Republica Moldova doar cu cartea de identitate

Cetatenii romani si cei cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, pot trece granita in Republica Moldova doar cu cartea de identitate, dupa ce autoritatile din tara vecina au adoptat un act normativ. continuă pe B1

Romanii pot intra in Republica Moldova doar cu cartea de identitate

Cetatenii romani si cei cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, pot intra, de la sfarsitul acestei saptamani, in Republica Moldova doar cu cartea de identitate, dupa ce autoritatile din tara vecina au adoptat un act normativ in acest sens.

Romanii pot intra in Republica Moldova doar cu cartea de identitate

Cetatenii romani si cei cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, pot intra, de la sfarsitul acestei saptamani, in Republica Moldova doar cu cartea de identitate, dupa ce autoritatile din tara vecina au adoptat un act normativ in acest sens.

in nici 24 de ore, Chisinaul schimba total legile. Mai pot romanii sa intre in Republica Moldova doar cu buletinul

Cetatenii din Uniunea Europeana vor PUTEA sa intre in Republica Moldova doar in baza buletinului de identitate, iar decizia urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial in cel mai scurt timp, specialistii consultati de Romania libera spun ca acest lucru se va intampla in maxim doua saptamani.

E oficial. Romanii pot intra in Republica Moldova pe baza cartii de identitate

Cetatenii romani si cei cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, pot intra, de la sfarsitul acestei saptamani, in Republica Moldova doar cu cartea de identitate. Asta dupa ce autoritatile din.

Romanii nu vor intra in Republica Moldova doar cu buletinul. Hotararea guvernului de la Chisinau, declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala de la Chisinau a stabilit ca decizia guvernului Gaburici prin care cetatenii Uniunii Europene, inclusiv romanii, puteau intra in Republica Moldova doar in baza buletinului de identitate.

Romanii nu pot intra in Republica Moldova cu buletinul. Hotararea guvernului Gaburici, nula de drept

Hotararile luate marti de Guvernul Gaburici sunt nule de drept, conform unui comunicat la Curtii Constitutionale de la Chisinau. Printre aceste hotarari se numara si aceea care permitea cetatenilor romani sa intre in Republica Moldova fara pasaport, doar in baza buletinului de identitate.

Cetatenii Romaniei pot intra cu buletinul in Republica Moldova

Cetatenii Uniunii Europene pot intra cu buletinul in Republica Moldova dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial de la Chisinau o hotarare de guvern in acest sens.

Harta detaliata a alegerilor din Republica Moldova. Marea miza a votului: spre Rusia sau spre UE

Partidele pro-europene au castigat primul tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale in Republica Moldova, reusind sa obtina semnificativ mai multe mandate de primar si consilieri raionali decat partidele cu simpatii pro-ruse. In schimb, formatiunile pro-ruse au obtinut majoritatea mandatelor de consilieri muncipali si mai multe functii de primar in centrele urbane importante, cum ar fi Balti si Orhei. In cel de-al doilea tur de scrutin, cea mai importanta lupta electorala se va da la Chisinau, unde diferenta dintre candidatul Partidului Liberal Dorin Chirtoaca, primarul in functie, si Zinaida Greceanii, reprezentanta socialistiilor din Republica Moldova, este de mai putin de 2 puncte. Vezi rezultatele si harta votului din principalele localitati din Republica MoldovaDe ce votul moldovenilor din afara Chisinaului trebuie privit diferit fata de cel al cetatenilor capitalei.

Uniunea Europeana ar putea sista asistenta financiara pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana examineaza posibilitatea de a suspenda asistenta financiara planificata pentru Republica Moldova din cauza demisiei Guvernului, transmite euplus. info.

Ion Sturza: in Republica Moldova se investeste cel mai mult intr-un mandat

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza, sustine ca in Republica Moldova nu exista politica in sensul clasic al cuvantului si ca politica a devenit un business foarte costisitor. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7 , transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )