Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romcab va livra produse de 60 milioane euro unei companii germane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romcab va livra produse de 60 milioane euro unei companii germane

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB), detinuta de omul de afaceri Zoltan Prosszer, va livra produse in valoare de aproximativ 60 milioane euro in perioada 2014-2015 companiei germane Klaus Faber. continuă pe Ziarul Bursa

Romcab va livra produse de 60 milioane euro unei companii germane

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures simbol MCAB) va livra produse in valoare de aproximativ 60 milioane euro in perioada 2014-2015 companiei germane Klaus Faber, potrivit unui raport remis BVB.

Romcab va livra produse de 75 milioane euro unei firme austriece

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB), detinut de omul de afaceri Zoltan Prosszer, va livra produse in valoare de aproximativ 75 milioane euro in perioada 2014-2016 companiei austriece Meinhart Kabel Osterreich.

NEPI isi majoreaza capitalul cu 60 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta majorarea capitalului cu aproximativ 60 milioane de euro 860 milioane zar - n. r. moneda sud-africana), prin emisiunea de noi actiuni comune, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI; simbol: NEP), investitor si dezvoltator pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea partiala a potentialelor oportunitati de achizitii si dezvoltari, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI, majorare de capital de circa 60 mil. euro

Fondul de investitii imobiliare NEPI, listat la BVB, a anuntat o majorare de capital de aproximativ 60 milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni comune.

NEPI - majorare de capital de 80 milioane euro

New Europe Property Investments simbol NEP) a anuntat, ieri, incheierea ofertei de majorare de capital cu aproximativ 80 de milioane euro, desi initial dorea sa atraga doar 60 de milioane de euro, conform unui comunicat oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, anul trecut, amenzi de 16,85 milioane lei 3,76 milioane euro) pe piata jocurilor de noroc, fiind sanctionate Compania Nationala Loteria Romana CNLR) si alte trei companii, potrivit Raportului de activitate al CC pe anul 2013.

Procredit Bank vrea sa se finanteze cu aproape 25 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni

Procredit Bank Romania vrea sa atraga 110 milioane lei 24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, denominate in lei, pentru investitorii din Romania, titlurile urmand sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.

Deficitul comercial a crescut in februarie cu 106 milioane euro

Romania a avut, in februarie, un deficit comercial de 314,8 milioane euro, cu 106,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, dupa ce importurile au urcat cu 14% in euro, mai rapid decat exporturile 12%), a anuntat Institutul National de Statistica INS).

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi de 20 milioane euro

Anul trecut a fost unul in care Consiliul Concurentei CC) a avut o activitate intensa, sanctiunile aplicate ajungand la circa 20 de milioane de euro, iar totalul amenzilor confirmate de Instanta fiind de 15 milioane euro, a afirmat, ieri, Bogdan Chiritoiu, presedintele CC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )