Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romeo Stavarache, arest la domiciliu. Decizia ICCJ este definitiva

România Liberă România Liberă,
Romeo Stavarache, arest la domiciliu. Decizia ICCJ este definitiva

La sfarsitul lunii noiembrie, Stavarache a ajuns la spital, unde i-a fost montat un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale, dupa ce a acuzat probleme cardiace. inainte, primarul bacauan a primit acceptul Curtii de Apel Bacau de a-si parasi locuinta. Dupa ce a parasit spitalul, Stavarache a mers la Curtea de Apel Bacau, dupa ce a solicitat in instanta verificarea legalitatii si temeiniciei arestului la domiciliu. continuă pe România Liberă

Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie. Decizia ICCJ este definitiva

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov ramane in arest pana pe 23 decembrie. Este decizia definitiva a magistrasilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului.

Seful suspendat al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest pana pe 23 decembrie: Decizia iCCJ este definitiva

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Instanta.

Deputatul Ioan Adam ramane in arest: Decizia iCCJ este definitiva

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri din judetul Bacau, va ramane incarcerat. Instanta suprema i-a respins contestatia fata de masura preventiv, decizia fiind.

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA. Reactia patronului aflat la inchisoare. Cum se va numi echipa campioana?

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali pierde marca Steaua: Decizia iCCJ este definitiva

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in libertate dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, marti seara, contestatia acestuia si au dispus sa fie cercetat in arest la domiciliu. Decizia judecatorilor este definitiva.

Dosarul ASF-Carpatica: Ilie Carabulea va fi judecat in arest la domiciliu; decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a revocat marti masura arestului preventiv in cazul omului de afaceri Ilie Carabulea, urmand ca acesta sa fie judecat in arest la domiciliu, in dosarul ASF-Carpatica, anunta Agerpres.

Mircea Molot, cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitiva

Mircea Molot, seful Consiliului Judetean Hunedoara, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar pana in 15 februarie, a decis, joi seara Tribunalul Alba. Decizia instantei nu este insa definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia, .

Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Ilie Carabulea, omul de afaceri care detine indirect si controleaza Carpatica Asig din Sibiu. va fi eliberat din arest si cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Carpatica, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia instantei supreme este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )