Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romeo Stavarache ramane in arest la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romeo Stavarache ramane in arest la domiciliu

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache PNL), va fi cercetat in arest la domiciliu, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) respingandu-i definitiv ieri seara contestatia fata masura preventiva, dispusa in urma cu peste 3 luni in in care fostul edil este acuzat ca ar fi luat mita aproape 2,4 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Bacau: Romeo Stavarache ramane in arest la domiciliu

Romeo Stavarache, primarul suspendat al municipiului Bacau ramane in arest la domiciliu cel putin pana in data de 31 decembrie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a validat, vineri, o decizie asemanatoare luata pe 26 noiembrie de Curtea de Apel Bacau.

Romeo Stavarache ramane in arest la domiciliu. Decizia instantei, definitiva

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, va ramane in arest la domiciliu, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins definitiv contestatia fata masura preventiva dispusa.

Lotul Stavarache ramane in arest la domiciliu

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa vor sta si in urmatoarele 30 de zile in arest la domiciliu. Sentinta este definitiva.

Masura controlului judiciar, incalcata de inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa, a fost declarata neconstitutionala

Numai in ultimul an, zeci de inculpati din Bacau au fost pusi sub masura controlului judiciar pe intreaga perioada a cercetarilor si procesului penal. Romeo Stavarache, verisorul Liviu Cenusa si Liviu Goian au fost pusi, initial, sub control judiciar, masura pe care au incalcat-o, fapt ce a determinat Curtea de Apel Bacau sa-i aresteze.

Romeo Stavarache, arest la domiciliu. Decizia ICCJ este definitiva

La sfarsitul lunii noiembrie, Stavarache a ajuns la spital, unde i-a fost montat un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale, dupa ce a acuzat probleme cardiace. inainte, primarul bacauan a primit acceptul Curtii de Apel Bacau de a-si parasi locuinta. Dupa ce a parasit spitalul, Stavarache a mers la Curtea de Apel Bacau, dupa ce a solicitat in instanta verificarea legalitatii si temeiniciei arestului la domiciliu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )