Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romeo Stavarache ramane in arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bacau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romeo Stavarache ramane in arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bacau

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru cinci fapte de coruptie, va ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bacau a admis, astazi, solicitarea formulata de procurorii DNA de prelungire a arestului cu inca 30 de zile, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romeo Stavarache ramane in arest. Primarul Bacaului, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru cinci fapte de coruptie, va ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bacau au admis, luni, solicitarea.

Curtea de Apel Bacau a decis mentinerea primarului Romeo Stavarache in arest preventiv. Edilul a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel din Bacau au decis astazi sa mentina starea de arest preventiv pentru Romeo Stavarache. Urmatorul termen in care edilul va incerca sa iasa din arestul Politiei este 22 august. impreuna cu edilul, vor ramane in celula si Liviu Goian, care detine 1 Tv Bacau, dar si verisorul lui Stavarache, Liviu Cenusa, patronul Ziarului de Bacau. Ambii au fost complici la luare de mita.

VIDEO Curtea de Apel Bacau a decis mentinerea primarului Romeo Stavarache in arest preventiv. Edilul a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel din Bacau au decis astazi sa mentina starea de arest preventiv pentru Romeo Stavarache. Urmatorul termen in care edilul va incerca sa iasa din arestul Politiei este 22 august. Pana atunci, vor ramane in celula si Liviu Goian, care detine 1 Tv Bacau, dar si verisorul lui Stavarache, Liviu Cenusa, patronul Ziarului de Bacau. Ambii sunt acuzati de complicitate la luare de mita.

Curtea de Apel Bacau a decis ca primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, sa ramana in arest preventiv

MagistratiiCurtii de Apel Bacau au admis, luni. solicitarea procurorilor DNAde prelungire a arestului preventiv in cazul edilului suspendat al Bacaului,Romeo Stavarache, cu inca 30 de zile,.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de DNA Bacau in stare de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au finalizat astazi dosarul de coruptie prin care au fost trimisi in judecata primarul Romeo Stavarache, Liviu Goian, patronul televiziunii 1TV Bacau dar si Liviu Cenusa, verisorul primarului bacauan si patron al Ziarului de Bacau. in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata, in libertate, Constantin Apostol si Costel Casuneanu.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, vineri,de procurorii DNA. Edilul se afla in arest preventiv dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar. El fusese retinut.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Update 11. 48 - Tribunalul Constanta a decis, vineri, ca Mircea Basescu va ramane in arest preventiv, respingand astfel cererea acestuia de arest la domiciliu. Mircea Basescu si Marian Capatana,.

Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, pentru cinci fapte de luare de mita .

Romeo Stavarache a fost trimis in judecata

Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului acuzat ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA impreuna cu alte patru persoane.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata vineri, fiind acuzat ca ar fi primit mita de la patru oameni de afaceri pentru mai multe contracte, unul dintre acestia fiind Costel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )