Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romgaz investeste 666 milioane lei in explorare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romgaz investeste 666 milioane lei in explorare

Conducerea Romgaz a anuntat ieri la Medias ca societatea si-a bugetat, pentru acest an, investitii in activitatea de explorare si productie de circa 666 milioane lei. Investitiile vizeaza atat cercetarea de noi zacaminte cat si dezvoltarea celor existente, aflate in productie. continuă pe Ziarul Bursa

Romgaz va investi in acest an 666 milioane lei in activitati de explorare, in tara si in strainatate

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz va investi, in acest an, 666 milioane de lei in activitati de explorare pentru descoperirea de noi zacaminte de hidrocarburi, a anuntat azi, la Medias, conducerea companiei.

Fondul Proprietatea a incheiat in doar o zi plasamentul privat pentru 5% din actiunile Romgaz, strangand 644 de milioane de lei in urma operatiunii

Fondul Proprietatea FP) a incheiat plasamentul privat prin care a vandut un pachet de 4,99% din actiunile Romgaz SNG), pretul rezultat in urma operatiunii fiind de 33,5 lei/actiune, cu o reducere de aproape 6% fata de cotatia bursiera anterioara anuntului.

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,7 milioane euro).

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 2,5 milioane lei cu produse de panificatie

Politistii de investigarea fraudelor efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la mai multe persoane suspectate ca ar face evaziune fiscala cu produse de panificatie, prejudiciul in acest caz ajungand la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

CFR: Am achitat 636 milioane lei catre patru furnizori de electricitate

CFR SA a achitat, in primele cinci luni ale acestui an, ca patru furnizori de energie electrica, obligatii financiare in valoare totala de aproximativ 636 milioane lei, a anuntat, ieri, compania, intr-un counicat.

Finantele au atras 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 45 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, intr-o licitatie suplimentara destinata ofertelor necompetitive, suma fiind similara finantarii vizate in prospectul licitatiei, conform unui comunicat remis redactiei.

Lafarge investeste peste 40 de milioane de lei intr-o statie de coprocesare a deseurilor solide in Medgidia

Lafarge Romania a inceput, din 22 mai 2014, proiectul Constructie statie de co-procesare deseuri solide municipale si utilizarea lor ca si combustibili alternativi in procesul de fabricatie, in vederea eficientizarii productiei de ciment EcoCim).

Politic Show: Andrei Chiliman: Un candidat unic al dreptei poate sa invinga candidatul stangii; Culita Tarata, baronul cu datorii de peste 200 milioane lei la stat; Sova: Nu s-a discutat sa preiau Justitia, dar sunt un soldat al partidului. Unde ma pune,

Victor Ponta pregateste in secret remanierea Guvernului. Sub pretextul numirii lui Liviu Voinea in conducerea BNR, PSD pregateste cateva schimbari. Cum se incheaga alianta dintre Domnu' Dan si ciocoi. In teritoriu, acolo unde a fost posibil, capii PSD si PPDD, in functie de interes, au stabilit deja.

VIDEO Primaria Arad a inceput lucrarile de modernizare a Stadionului Municipal Francisc Neumann UTA. Vezi cum va arata arena dupa o investitie de 33 milioane lei

Primaria Arad a inceput lucrarile de modernizare a Stadionului Municipal Francisc Neumann UTA, o investitie ce se ridica la circa 33 milioane de lei. Lucrarea va fi gata in 36 de luni, iar la final arena va avea 12. 584 de locuri cu tribune acoperite integral, 15 puncte de acces, iar sub peluza sud va exista un mini-hotel destinat cazarii pe termen scurt a echipei oaspete si a personalului auxiliar.

Primaria Botosani s-a imprumutat la banca petnru a face cel mai mare aqua park din Moldova. Creditul este de 24 milioane lei

Consilierii locali ai municipiului Botosani au votat contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru cofinantarea parcului de agrement de la Cornisa. imprumutul este in valoare de 24 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )