Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lafarge investeste peste 40 de milioane de lei intr-o statie de coprocesare a deseurilor solide in Medgidia

Adevărul Adevărul,
Lafarge investeste peste 40 de milioane de lei intr-o statie de coprocesare a deseurilor solide in Medgidia

Lafarge Romania a inceput, din 22 mai 2014, proiectul Constructie statie de co-procesare deseuri solide municipale si utilizarea lor ca si combustibili alternativi in procesul de fabricatie, in vederea eficientizarii productiei de ciment EcoCim). continuă pe Adevărul

Lafarge Romania investeste peste 40 mil. lei intr-o statie de co-procesare a deseurilor solide municipale in Medgidia

Lafarge Romania a inceput, o data cu 22 mai 2014, proiectul Constructie statie de co-procesare deseuri solide municipale si utilizarea lor ca si combustibili alternativi in procesul de fabricatie, in vederea eficientizarii productiei de ciment.

Proiect de peste 9 milioane lei pentru ocuparea bolnavilor si a dependentilor de droguri

Proiectul SALVA - SAnsa La Via and ta Activa!, lansat miercuri de Asocia and tia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, vizeaza cre and sterea ratei de ocupare a 800 persoane apar and tinand unor grupuri vulnerabile bolnavi si dependenti de droguri), folosind inclusiv terapia prin arta. Valoarea proiectului este de 9. 676,94 lei, dintre care finantarea nerambursabila europeana din fonduri structurale se ridica la 9. 003,4 lei.

Politic Show: Andrei Chiliman: Un candidat unic al dreptei poate sa invinga candidatul stangii; Culita Tarata, baronul cu datorii de peste 200 milioane lei la stat; Sova: Nu s-a discutat sa preiau Justitia, dar sunt un soldat al partidului. Unde ma pune,

Victor Ponta pregateste in secret remanierea Guvernului. Sub pretextul numirii lui Liviu Voinea in conducerea BNR, PSD pregateste cateva schimbari. Cum se incheaga alianta dintre Domnu' Dan si ciocoi. In teritoriu, acolo unde a fost posibil, capii PSD si PPDD, in functie de interes, au stabilit deja.

Culita Tarata, baronul cu datorii de peste 200 milioane lei la stat

Firmele la care este actionara familia lui Culita Tarata primesc contracte de sute de mii de euro chiar din partea acestei institutii si subventii pentru agricultura de la stat, cu toate ca au datorii consistente catre bugetul Romaniei.

Romgaz investeste 666 milioane lei in explorare

Conducerea Romgaz a anuntat ieri la Medias ca societatea si-a bugetat, pentru acest an, investitii in activitatea de explorare si productie de circa 666 milioane lei. Investitiile vizeaza atat cercetarea de noi zacaminte cat si dezvoltarea celor existente, aflate in productie.

MFP aloca peste 3 miliarde lei pentru returnarea sumei de 4 eurocenti din acciza suplimentara

Ministerul Finantelor Publice va aloca un buget de 3. 021,6 milioane lei pentru returnarea sumei de 4 eurocenti din acciza suplimentara de 7 eurocenti, aplicata incepand cu 1 aprilie 2014, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

CFR: Am achitat 636 milioane lei catre patru furnizori de electricitate

CFR SA a achitat, in primele cinci luni ale acestui an, ca patru furnizori de energie electrica, obligatii financiare in valoare totala de aproximativ 636 milioane lei, a anuntat, ieri, compania, intr-un counicat.

Finantele au atras 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 45 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, intr-o licitatie suplimentara destinata ofertelor necompetitive, suma fiind similara finantarii vizate in prospectul licitatiei, conform unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,7 milioane euro).

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 2,5 milioane lei cu produse de panificatie

Politistii de investigarea fraudelor efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la mai multe persoane suspectate ca ar face evaziune fiscala cu produse de panificatie, prejudiciul in acest caz ajungand la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )