Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rudel Obreja, adus la DNA pentru audieri

B1 B1,
Rudel Obreja, adus la DNA pentru audieri

Rudel Obreja a fost adus din arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei National Anticoruptie, acolo unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Se analizeaza probele care sunt in prezent in dosar, iar documentele. continuă pe B1

Tudor Breazu, adus la DNA pentru audieri

Tudor Breazu a fost adus la audieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, in care acesta este arestat preventiv. Tudor Breazu este arestat preventiv pentru presupuse fapte de.

Rudel Obreja, adus la audieri la DNA

Rudel Obreja a fost adus din arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei National Anticoruptie, pentru audieri in dosarul Gala Bute, conform B1TV.

Tudor Breazu, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Tudor Breazu a fost adus la audieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, in care acesta este arestat preventiv. Tudor Breazu este arestat preventiv pentru presupuse fapte de.

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru un nou denunt. Pinalti a spus ca vrea sa colaboreze cu anchetatorii

Update 13. 03- Gheorghe Stefan a fost adus din arestul central la DNA, la aceasta ora, pentru un nou denunt. Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este arestat in dosarul.

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre.

Eduard Hellvig, prezent in comisia SRI pentru audieri. Parlamentul se intruneste miercuri pentru vot

Liberalul Eduard Hellvig a ajuns, marti dimineata, la comisia de control a SRI pentru a fi audiat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru a prelua conducerea Serviciului Roman de.

Gheorghe Taralunga, profesor al Universitatii Ovidius, trimis in judecata de DNA pentru 11 infractiuni de luare de mita

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Gheorghe Taralunga, profesor doctor universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Acesta este.

Vasile Turcu audiat la DNA pentru transferul lui Radu Stefan la Lazio

Fostul actionar dinamovist Vasile Turcu s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in cazul transferului fundasului Radu Stefan de la Dinamo la echipa italiana Lazio Roma.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )