Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena - traditii si superstitii. Ziua in care pasarile isi invata puii sa zboare

Adevărul Adevărul,
Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena - traditii si superstitii. Ziua in care pasarile isi invata puii sa zboare

Dubla sarbatoare pentru credinciosi in acest an: ziua Sfintilor imparati Constantin si Elena, cinstita pe 21 mai, coincide in acest an cu inaltarea Domnului. Cunoscuti drept cei care au dat libertate crestinismului, cei doi au devenit adevarati protectori ai crestinilor. continuă pe Adevărul

Bucurestenii au asteptat zeci de minute pentru a se ruga la moastele Sfintilor Constantin si Elena: Ma rog pentru mantuirea familiei

Astazi, bucurestenii au venit de la primele ore ale diminetii sa se roage la moastele Sfintilor imparati Constantin si Elena. La Patriarhie, in jurul orei 10. 00, peste o suta de oameni asteptau sa le vina randul pentru a se ruga la moaste.

Sfintii Constantin si Elena: Traditii, obiceiuri si superstitii

In fiecare an, la 21 mai, crestinii ortodocsi serbeaza ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena. In calendarul popular, aceasta sarbatoare este cunoscuta ca si Contantin Graur sau Constantinul Puilor. Batranii spun ca.

Mesajele oficialilor de la Bucuresti pentru cei care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena: Bucurie si sanatate. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi Sfintilor imparati Constantin si mama sa Elena, primii doi oameni in stat au transmis cate un mesaj celor ce isi serbeaza onomastica. Astazi ii sarbatorim pe cei care poarta.

Petreceri campenesti in lant de Sfintii Constantin si Elena in judetul Olt

Mai multe localitati din judetul Olt vor celebra ziua Sfintilor Constantin si Elena prin petreceri comune. Bals, Potcoava, Crimpoia, Giuvarasti, Coteana sau Obarsia vor avea azi o zi plina in evenimente. Autoritatile locale vor tine situatia sub control cu ajutorul fortelor de ordine pentru preintampinarea oricaror incidente. Muzica populara si mititeii vor fi vedetele zilei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )