Libnet.ro
UNICEF

01:06

Schimb de focuri la o baza militara americana. Cel putin doua persoane, ranite

România Liberă România Liberă,
Schimb de focuri la o baza militara americana. Cel putin doua persoane, ranite

Doua persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri au avut loc, luni, la intrarea intr-o baza militara din statul american Arkansas. continuă pe România Liberă

Incident armat langa o baza militara americana. Doi oameni au fost raniti

Schimburi de focuri la intrarea intr-o baza militara din statul american Arkansas, dupa ce un individ inarmat a incercat sa patrunda luni dupa-amiaza intr-o baza aeriana situata la periferia orasului.

Incident armat langa o baza militara americana. Doi oameni au fost raniti

Schimburi de focuri la intrarea intr-o baza militara din statul american Arkansas, dupa ce un individ inarmat a incercat sa patrunda luni dupa-amiaza intr-o baza aeriana situata la periferia orasului.

Letonia: Doi rusi, arestati dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara, informeaza Reuters. Cei doi s-au catarat miercuri pe un zid al bazei Adazi, purtand steagul.

Doi rusi au fost arestati, dupa ce au patruns intr-o baza militara din Letonia

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara in timp ce aceasta tara participa la exercitii militare conduse de Statele Unite, relateaza.

Doi rusi au fost arestati in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara in timp ce aceasta tara participa la exercitii militare conduse de Statele Unite, relateaza agentia Reuters, conform Agerpres. Barbatii, purtand steagul armatei ruse negru si portocaliu cu Sfantul Gheorghe si avand asupra lor manifeste anti-NATO, s-au catarat miercuri pe un zid al bazei Adazi, a declarat armata letona. Ei au fost prinsi cateva minute mai tarziu, dar arestati in mod oficial vineri.

Bilantul INUNDATIILOR din Georgia: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 24 sunt disparute

Cel putin 12 persoane au murit si alte 24 sunt date disparute in urma inundatiilor din capitala georgiana Tbilisi.

VIDEO Inundatii in Tbilisi: Cel putin 8 persoane au murit, mai multe animale au evadat de la gradina zoologica

Cel putin 8 persoane au decedat si numerosi oameni sunt dati disparuti in Tbilisi, capitala Georgiei, in urma unor inundatii generate de ploi abundente. Tigri, lei, un hipopotam si alte animale au evadat de la gradina zoologica din capitala georgiana, in urma inundatiilor care au distrus custile, determinand autoritatile sa avertizeze locuitorii sa ramana in casele lor, duminica, relateaza AP.

Inundatii in capitala Georgiei: Cel putin opt persoane au murit. Mai multi tigri, lei si ursi au evadat de la gradina zoologica

Cel putin opt persoane au muriot, iar mai multe sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in noaptea de sambata spre duminica capitala Georgiei, Tbilisi, informeaza AFP, citand autoritatile.

India: Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna, in statul Punjab

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, din cauza unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab din nordul Indiei,.

Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac, in nordul Indiei

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )