Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sddeutsche Zeitung: Angela Merkel a fost spionata de la ambasada americana din Berlin

Hotnews Hotnews,
 Sddeutsche Zeitung: Angela Merkel a fost spionata de la ambasada americana din Berlin

Interceptarea telefonului mobil al cancelarului german Angela Merkel, de catre serviciile secrete americane, ar fi fost efectuata de la ambasada Statelor Unite la Berlin, scrie cotidianul Suddeutsche Zeitung in editia de vineri, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Angela Merkel ar putea fi spionata de la ambasada americana din Berlin

Spionarea convorbirilor cancelarului Angela Merkel pe telefonul mobil, de catre serviciile secrete americane, ar fi fost efectuata de la ambasada Statelor Unite la Berlin, scrie, vineri, cotidianul Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Angela Merkel ar fi fost spionata de la ambasada americana din Berlin

Spionarea convorbirilor cancelarului Angela Merkel pe telefonul mobil, de catre serviciile secrete americane, ar fi fost efectuata de la ambasada Statelor Unite la Berlin, a relatat, astazi, cotidianul Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Presa germana: Angela Merkel ar fi fost spionata de la ambasada americana din Berlin

Spionarea convorbirilor cancelarului Angela Merkel pe telefonul mobil, de catre serviciile secrete americane, ar fi fost efectuata de la ambasada Statelor Unite la Berlin, scrie, vineri, cotidianul Suddeutsche.

Scandalul interceptarii telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel: Ambasadorul american la Berlin a fost convocat de ministrul de externe

Ministrul german al Afacerilor Externe l-a convocat joi dupa amiaza pe ambasadorul american la Berlin pentru a oferi explicatii legate de interceptarea telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel de catre serviciile secrete americane, scrie AFP.

Angela Merkel ii cere explicatii lui Obama: Cancelarul german crede ca telefonul sau mobil este interceptat de serviciile secrete americane

Cancelarul german Angela Merkel s-a suparat la culme dupa ce presa a relatat ca telefonul sau mobil ar fi fost urmarit de serviciile secrete americane.

Angela Merkel foloseste un telefon care costa 2.600 de euro

Cancelarul german Angela Merkel are un smartphone care costa peste 2. 500 de euro. Cu toate ca arata ca un telefon mobil obisnuit, gadgetul folosit de cancelarul german este dotat cu o cartela de securitate care.

Angela Merkel, de neinduplecat la summitul UE: Spionarea comunicatiilor statelor prietene nu este acceptabila

Liderii europeni se unesc in cadrul discutiilor summitului UE, impartasind aceleasi nemultumiri legate de interceptarile comunicatiilor telefonice intreprinse de SUA. Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca acuzatiile aduse aliatilor de peste ocean au distrus increderea in administratia Obama si ca au afectat puternic relatiile trans-atlantice.

Angela Merkel: Zona euro trebuie sa colaboreze mai mult

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, astazi, ca tarile din zona euro au nevoie de o mai buna coordonare in ceea ce priveste politicile economice, pentru a ramane competitive la nivel international si pentru a stimula cresterea, potrivit New York Times.

Angela Merkel: Spionajul intre prieteni nu se face

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a declarat astazi, cu ocazia venirii la summitul Consiliului European, ca spionajul intre prieteni nu se face.

UPDATE Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, cel mai probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german, precizand ca Merkel l-a sunat in aceasta seara pe presedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere explicatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )