Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita a fost denuntat la Parchet de fostul director al Politiei Locale Ploiesti. Ghita este acuzat ca facea presiuni prin intermediul fostului primar Badescu

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita a fost denuntat la Parchet de fostul director al Politiei Locale Ploiesti. Ghita este acuzat ca facea presiuni prin intermediul fostului primar Badescu

Cristinel Toader, fost director al Politiei Locale Ploiesti, l-a denuntat la Parchet pe deputatul Sebastian Ghita. continuă pe România Liberă

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011. Reactia politicianului

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Sebastian Ghita, atac furibund la adresa lui Cristian Tudor Popescu: E un Scaraotchi al presei romanesti. E turnator la Servicii straine

Fostul lider PSD Sebastian Ghita face noi valuri pe scena politica romaneasca. Si nu doar. Patronul Romania tv lanseaza un atac fara precedent la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu despre.

Sebastian Ghita s-a prezentat din nou la Parchetul General, pentru a aduce probe in dosarul autodenuntului

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat din nou, marti, la sediul Parchetului General. Dialogul cu procurorii a fost de circa zece minute.

Sebastian Ghita, la Parchetul General, unde a fost citat in cazul autodenuntului privind doctoratul lui Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita a venit marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), fiind citat in dosarul in care se fac cercetari pentru instigare la fals intelectual, in cazul autodenuntului acestuia privind teza de doctorat a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Contract public aranjat pentru una dintre firmele lui Sebastian Ghita, care a beneficiat de doua plati ilegale din partea Primariei Galati

Neregulile au fost depistate de Curtea de Conturi si au legatura cu modul cum s-a cumparat, in 2013, de la firma Sport Arena SRL Bucuresti controlata, potrivit DNA, de Sebastian Ghita), suprafata de joc din Sala Sporturilor din Galati. Primaria a fost somata sa ia masuri contra persoanelor vinovate de incalcarea legii, care sunt pasibile de dosar penal. Sunt verificate inca opt contracte directe ale firmei amintite, cu licee din Galati.

Sebastian Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata. Ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic

Sebastian Ghita a sustinut duminica, la B1 Tv, ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a Codrutei Kovesi constituie sau nu un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi ar fi vazut un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari, sustine deputatul, potrivit News. ro.

Sebastian Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, duminica, la B1 TV, ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a Codrutei Kovesi constituie un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi a vazut un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari.

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )