Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce secret are cel mai influent om din lume. Viata lui privata este o surpriza pentru sute de milioane de oameni

Antena3 Antena3,
Ce secret are cel mai influent om din lume. Viata lui privata este o surpriza pentru sute de milioane de oameni

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenti oameni din lume, iar vestimentatia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viata sociala a multora a fost influentata de ideea lui. in urma cu opt. continuă pe Antena3

Turcan: Romania are cel mai STUFOS Guvern din istoria recenta, Ponta sa ii prezinte schema.

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca PDL il someaza pe premierul Victor Ponta sa prezinte public schema administratiei sale, inclusiv reteaua de consilieri personali si sa spuna romanilor cat cheltuie statul sa-i tina pe toti acesti oameni in functie, potrivit Mediafax. Din opozitie, USL sustinea un aparat guvernamental minim. Venit la putere, USL a umflat schema administrativa cat a putut. Avem in acest moment cu trei ministri mai mult de cat aveau guvernele PDL, .

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata .

Cum arata cel mai periculos loc din lume.

Aproape o sesime din victimele dronelor americane sunt civili. Nord-vestul Pakistanului este considerat, in momentul de fata, cel mai periculos loc din lume, din cauza atacurilor extrem de dese ale dronelor asupra talibanilor. In Waziristan, cel putin patru drone ataca pe zi membrii retelei teroriste al-Qaeda. In prezent, este considerat cel mai periculos loc din lume. Totusi, dronele americane nu ataca numai tintele militare si masinile, ci si moscheile, scolile, casele si vehiculele civile, .

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, a DECEDAT la varsta de 98 de ani.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Timis, Horia Musta, cel mai vechi membru al PNL, s-a stins din viata joi si va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Cosminului din Timisoara. Horia Musta s-a nascut in 21 august 1914 in comuna Marghita Mare, langa Varset Serbia). A absolvit scoala elementara in 1924, liceul .

Marea Neagra ademeneste cele mai mari companii petroliere din lume cu cele peste 180 de miliarde de metri cubi de gaze

Cu peste 80 de miliarde metri cubi de gaze in partea romaneasca si cu peste 20 de miliarde mai mult in zona Bulgariei, Marea Neagra atrage cele mai mari companii petroliere din lume sa ii foreze apele. in.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )