Libnet.ro
UNICEF

13:00

Secretarul de stat Gabriel Ispas: Ministerul Educatiei e pregatit sa ofere servicii educationale refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Secretarul de stat Gabriel Ispas: Ministerul Educatiei e pregatit sa ofere servicii educationale refugiatilor

Ministerul Educatiei este pregatit sa ofere servicii educationale refugiatilor care vor veni in Romania, atat in ceea ce priveste limba, cat si integrarea in societate, a declarat vineri secretarul de stat Gabriel Ispas, citat de Agerpres. Ministerul Educatiei este pregatit pentru a oferi servicii educationale pentru cei care vor veni la noi in tara. Pe toti ii tratam ca pe semenii nostri. Atat partea de limba - invatarea limbii romane -, cat si partea cealalta de pregatire a lor in vederea integrarii o vom face cu cea mai mare placere. Profesorii sunt pregatiti si sistemul este pregatit pentru acest lucru, a afirmat Ispas in cadrul unei dezbateri despre criza refugiatilor. continuă pe România Liberă

Ministerul Educatiei: Recunoasterea si echivalarea actelor de studii trebuie sa fie realizata in continuare de noi

Dupa ce Universitatea Bucuresti a precizat, printr-o scrisoare deschisa, ca echivalarea diplomelor ar trebui facuta de catre universitati avand in vedere faptul ca procedura este ingreunata de birocratia de la nivelul Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor CNRED), Ministerul Educatiei a transmis un punct de vedere referitor la solicitarea institutiei de invatamant superior.

Ministerul Educatiei modifica orarul. Toti elevii de gimnaziu vor avea in plus o noua materie

Ministerul Educatiei modifica orarul. Toti elevii de gimnaziu vor avea in plus o noua materie. O decizie pe care dascalii o asteptau inca din luna februarie. De anul viitor, elevii de clasa a.

Panama Papers: Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca este o casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in jurisdictii offshore si ofera servicii asociate. Banuita ca, de fapt, inlesneste inclusiv activitati infractionale prin serviciile sale, Mossack Fonseca a colaborat in Romania cu o casa de avocatura care a furnizat un secretar de stat in functie. Este vorba de casa de avocatura Biris Goran, potrivit linx. crji. org.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )