Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sedinta de urgenta a liderilor ACL, dupa primul tur al prezidentialelor

B1 B1,
Sedinta de urgenta a liderilor ACL, dupa primul tur al prezidentialelor

Liderii Aliantei Crestin Liberale s-au reunit luni la pranz intr-o intalnire de urgenta, la sediul formatiunii pentru a stabili o noua strategie in ceea ce priveste turul II al alegerilor prezidentiale. continuă pe B1

Basescu va discuta cu serviciile dupa primul tur pentru ca au sarit calul

Cativa oameni, din conducerea serviciilor, care neprivind la interesul de neutralitate al serviciului, la prestigiul Serviciului, au sarit calul, a declarat presedintele Traian Basescu, acesta dand asigurari ca luni, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale va discuta cu aceste servicii.

VIDEO Victor Ponta, prima declaratie dupa primul tur la prezidentiale: Vedeti, la Paris daca nu se fraudeaza, se face coada / Am privit cu scarba prezenta lui Blaga, Ungureanu, in sediul USL, alaturi de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, in prima reactie dupa turul I al alegerilor prezidentiale, ca a privit cu scarba la prezenta lui Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu, alaturi de Klaus Iohannis, in sediul USL si a sustinut ca in strainatate s-au format cozi la sectiile de votare deoarece nu s-a mai fraudat, ca in 2009.

Subiectele Zilei: Cum a fugit PSD-ul lui Ponta de succesul din primul tur al prezidentialelor dupa valul de proteste; Mazare: Nicusor Constantinescu poate obtine azil politic in SUA; Candidatii UDMR si PPMT, lasati in off-side de alegatorii maghiari

Tanarul care trage dupa el o intreaga comunitate, din scaunul cu rotile. Cum a schimbat fata unei comune cu fonduri europene. Ce trebuie sa faca. Regii amfetaminei au adus un drog nou studentilor: Diamantul. Bercea si Sarpele Rosu, cei mai mari dealeri de amfetamine, au fost prinsi.

Ponta a castigat detasat primul tur la Buzau, cu 54,21%

Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a castigat detasat primul tur al alagerilor prezidentialelor din judetul Buzau, cu 54,21% din voturi, in timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 19,90%, iar Elena.

Iohannis, despre primul tur: Vom discuta cu fiecare filiala, ici colo TREBUIE iMBUNATATIT REZULTATUL

Klaus Iohannis, presedintele PNL, a declarat, luni, la sediul ACL, ca alianta va organiza intalniri, pe regiuni, cu fiecare filiala, pentru analiza rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidentiale si ca nu se pune problema de sanctiuni, dar ca ici colo trebuie imbunatatit rezultatul.

VIDEO Klaus Iohannis: Noi am propus votul prin corespondenta, dar PSD s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, referindu-se la problemele intampinate duminica de romanii din diaspora care au vrut sa voteze, ca PNL a propus introducerea votului prin corespondenta, insa PSD s-a opus pentru ca s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur, a afirmat liderul PNL.

Zsolt Szilagyi demsioneaza de la conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, dupa rezultatul obtinut in primul tur

Zsolt Szilagyi, candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, si-a anuntat luni demisia de onoare de la conducerea formatiunii politice, dupa ce a obtinut 0,56% din voturi la primul tur al.

Zsolt Szilagyi demisioneaza de la conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, dupa rezultatul obtinut in primul tur

Zsolt Szilagyi, candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, si-a anuntat luni demisia de onoare de la conducerea formatiunii politice, dupa ce a obtinut 0,56% din voturi la primul tur al.

Gheorghe Funar: Piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci. Sunt convins ca voi castiga din primul tur

Candidatul la Presedintie Gheorghe Funar se declara un haiduc stiintific si spune ca este sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur. Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si.

REVISTA PRESEI: in primul tur a fost castigator aparatul de partid

Adevarul scrie ca Basescu acuza grave deficiente in procesul electoral, cerand demisiile lui Corlatean si Stanoevici. Ziarul Financiar afirma ca in primul tur a fost castigator aparatul de partid. Gandul prezinta harta interactiva a votului. Capital spune ca zootehnia a fost vedeta targului Indagra din acest an. Wall Street publica primele discursuri ale candidatilor calificati in turul II al alegerilor. Iar Gazeta Sporturilor spune ca Raducioiu i-a declarat razboi lui Burleanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )