Libnet.ro
UNICEF

17:30

Seful OPSPI a demisionat din functie. Constantin Nita a aprobat demisia.

România Liberă România Liberă,
Seful OPSPI a demisionat din functie. Constantin Nita a aprobat demisia.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei. continuă pe România Liberă

Seful OPSPI, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie. ...

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei.

Constantin Nita: Am finalizat o schema de sprijin pentru marii consumatori de energie. Am transmis-o Consiliului Concurentei

Departamentul pentru Energie a finalizat o schema de sprijin pentru marii consumatori industriali de energie, schema care presupune reducerea cu pana la 85% a numarului de certificate verzi, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, in cadrul unei conferinte organizate de Ziarul Financiar. Nita a precizat ca a transmis proiectul Consiliului Concurentei. Insa, nu doar Consiliul Concurentei trebuie sa-si dea acordul asupra acestui sprijin, ci chiar Comisia Europeana.

Constantin Nita: Barajele vor fi scutite de la aplicarea taxei pe stalp. Motivul: sunt proprietate publica

Taxa pe constructiile speciale nu va fi aplicata barajelor, deoarece acestea sunt proprietate publica a statului, a declarat, azi, Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, la un forum energetic.

Constantin Nita, despre o posibila divizare a Hidroelectrica: Nu va ascund ca ar fi bine sa facem acest lucru, mai ales in zona investitiilor ineficiente

Constantin Nita, ministrul delegat pentru energie, considera ca ar fi bine sa fie luata in calcul o divizare a companiei Hidroelectrica, insa nu oricum, ci pe partea de active neviabile. Deocamdata, nu ne gandim la acest proces de divizare. Nu va ascund ca ar fi bine sa facem acest lucru, mai ales in zona investitiilor ineficiente, a declarat ministrul in cadrul unei conferinte organizate de Ziarul Financiar.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuValentin-Florin Trifan

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit, prin detasare, cu Valentin-Florin Trifan, secretarul general adjunct de la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuMarius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit cu Marius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Un numar de 24 de membri PNL, secretari de stat si sefi de agentii, au demisionat din functii

Un numar de 24 de secretari de stat si sefi de agentii numiti cu sprijinul PNL au demisionat din functii. Cu toate aceste demisii, uniunea pare sa reziste in teritoriu. in plan local, multi lideri PSD si PNL.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )