Libnet.ro
UNICEF

17:30

Seful OPSPI, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie. ...

România Liberă România Liberă,
Seful OPSPI, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie. ...

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei. continuă pe România Liberă

Seful OPSPI a demisionat din functie. Constantin Nita a aprobat demisia.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei.

Un numar de 24 de membri PNL, secretari de stat si sefi de agentii, au demisionat din functii

Un numar de 24 de secretari de stat si sefi de agentii numiti cu sprijinul PNL au demisionat din functii. Cu toate aceste demisii, uniunea pare sa reziste in teritoriu. in plan local, multi lideri PSD si PNL.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

Ultima miscare inainte de demisie. Nicolaescu l-a destituit din functie pe seful ANM

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a demis, miercuri, pe presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului, Marius Savu, pentru lipsa de responsabilitate si neprofesionalism in gestionarea situatiei .

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat miercuri din PNL, a declarat, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL. Informatia, confirmata de Cristina Pocora

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din organizatia PNL Sector 1, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora, pentru HotNews. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a lansat,.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL: Antonescu a refuzat reluarea discutiilor cu Ponta privind continuarea USL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din Partidul National Liberal, dupa ce liderul formatiunii a refuzat sa accepte solicitarea sa privind reluarea discutiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul presedinte PNL Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia, miercuri, din organizatia PNL Sector 1. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora. Fostul premier era membru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )