Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Politiei Locale Turnu Severin ridicat, pentru audieri intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Locale Turnu Severin ridicat, pentru audieri intr-un dosar de evaziune fiscala

Nicolae Micsoniu a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii DIICOT Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala. Au mai avut loc perchezitii in alte 37 de locatii. continuă pe Adevărul

Seful politiei locale Turnu-Severin, ridicat de procurorii DIICOT: Acesta este acuzat de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT au efectuat, joi dimineata, o serie de perchezitii in Drobeta Turnu-Severin, seful politiei localeNicolae Micsoniu Citeste mai mult: adev. ro/mwlomvNicolae Micsoniu Nicolae Micsoniu.

Update. Seful Politiei Locale Drobeta-Turnu Severin si sotia acestuia, audiati intr-un dosar de spalare de bani

Update 10. 33 - Seful Politiei Locale Drobeta-Turnu Severin, Nicolae Micsoniu, si sotia acestuia au fost ridicati, joi, de politisti,de la locuinta lor si dusi la audieri, in urma perchezitiilor din.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin, anchetat de DIICOT.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si alte 37 de persoane sunt anchetate de DIICOT. Acuzatiile care se aduc gruparii infractionale este de evaziune fiscala, spalare de bani. Prejudiciul este de 27 de milioane de lei. Din aceasta grupare fac parte si oameni de afaceri din Mehedinti, sustin surse apropiate anchetei. Cum actiona reteaua Membrii gruparii au identificat mai multi agenti economici interesati sa-si diminueze ilegal baza impozabila prin inregistrarea in evidentele .

UPDATE Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune: Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax. UPDATE Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri.

Un bolnav psihic a spart 15 autoturisme in 20 de minute intr-o parcare din Turnu Severin

Un bolnav psihic scapat de la spitalul de boli psihice de la Gura Vaii a reusit performanta sa sparga 15 autoturisme in numai 20 de minute. Barbatul a fost prins azi-noapte de un echipaj al Politiei Rutiere Turnu Severin.

Seful Politiei din Caras-Severin, anchetat de DIICOT.

Seful Inspectoratului de Politie Caras Severin si alte 37 de persoane sunt anchetate de DIICOT, conform B1Tv. Acuzatiile care se aduc gruparii infractionale este de evaziune fiscala. Prejudiciul nu a fost inca stabilit. Din aceasta grupare fac parte si oameni de afaceri din Mehedinti, sustin surse apropiate anchetei. Stire in curs de actualizare.

Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune. Este vizata si familia sefului Politiei Locale

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

Spitalul Judetean Mehedinti, sarac si cu datorii. Medicii nu au aparatura medicala, dar au in schimb plan de internari

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Mehedinti, se zbate intr-o saracie cronica de ani de zile. Din cauza subfinantarii, spitalul nu are fonduri pentru investitii serioase in aparatura medicala, iar plata salariilor atarna ca o piatra de moara de gatul managerului.

Agatha Christie din Turnu Severin. Traficul de fiinte umane subiectul ultimului roman semnat de comisarul Mariana Cenea de la Politia de Frontiera Mehedinti

O politista de frontiera din Mehedinti s-a clasat pe locul II la prima editie a Concursului de romane politiste organizat de Editura Ministerului Afacerilor Interne. Rosu transfrontalier este titlul romanului al carei autoare este comisarul Mariana Cenea ofiter psiholog.

Circulatia feroviara perturbata din cauza unor lucrari intre Balota si Valea Alba

Din cauza unor lucrari la infrastructura feroviara, circulatia trenurilor prin statia CFR Drobeta Turnu Severin a suferit modificari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )