Libnet.ro
UNICEF

10:00

Seismul de sambata dimineata, printre cele mai puternice din ultimii ani in Romania

Antena3 Antena3,
Seismul de sambata dimineata, printre cele mai puternice din ultimii ani in Romania

Un cutremur puternic a avut loc, sambata dimineata, in Romania. Seismul a avut o magnitudine initiala de 5,7 grade, conform INFP, desi surse externe au publicat magnitudine intre 6,1 si 6,. continuă pe Antena3

VIDEO TopTruth: Fetele din Chisinau, printre cele mai frumoase din lume

Portalul american toptruth. com a publicat in acest an un top al oraselor cu cele mai frumoase femei din lume, iar capitala Republicii Moldova s-a pozitionat pe locul trei.

Istoria zguduitoare a Romaniei: Cele mai puternice cutremure care au lovit tara noastra in ultimii 200 de ani (VIDEO)

Cutremurul din noaptea de 23 spre 24 septembrie, cu epicentrul in Vrancea, a fost cel mai important seism din acest an resimtit in Romania. Detalii AICI) Pe o harta de hazard seismic a.

Chinezii au creat una dintre cele mai puternice arme laser compacte

China lucreaza intens la arme laser compacte, iar aceasta este suficient de puternica pentrusferele paramilitare si de antiterorism. Noua arma a fost prezentata la targul Africa Aerospace and Defense 2016, organizat in Africa de Sud, si reprezinta un parteneriat public-privat. Compania Poly Technologies a prezentataceasta arma laser, cunoscuta sub numele de Low Altitude Guard II, [].

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

in judetul Satu Mare se practica unele dintre cele mai mici salarii din tara

Nivelul de trai din judetul Satu Mare este unul dintre cele mai scazute din Romania, lucru care se reflecta si in veniturile lunare ale populatiei. in Satu Mare se castiga unele dintre cele mai mici salarii din Romania.

Mihai Diaconescu, fizician la Institutului pentru Fizica Pamantului: Cutremurul de sambata dimineata este considerat de magnitudine moderata si nu a produs pagube

Mihai Diaconescu, fizician al Institutului National pentru Fizica Pamantului, a declarat, pentru Mediafax, ca seismul cu magnitudinea de 5,3 grade produs sambata dimineata in zona seismica Vrancea nu a provocat pagube, magnitudinea fiind una moderata. Seismul a fost resimtit la nivelul intregii zone estice si sud-estice a Romaniei, inclusiv pana la Chisinau si Cernauti precum si in sud, in Bulgaria, in zona Varna-Burgas.

Pana de curent in Bucuresti, dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Un cutremur puternic a avut loc, sambata dimineata, in Romania, in zona seismica Vrancea. Seismul a fost puternic resimtit in Capitala, dar si in alte orase din tara,.

Un alt cutremur de 6,3 grade a avut loc sambata dimineata. Seismul, in Filipine

Un puternic seism cu magnitudinea 6,3 a lovit sambata dimineata largul coastelor de sud ale Filipinelor, a anuntat Institutul geologic american USGS), fara sa fie emisa alerta de tsunami, scrie.

Cum au trait romanii cutremurul de sambata dimineata. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania

Romania s-a trezit din somn dupa cutremurul de 5. 7 pe Richter produs sambata dimineata. Pe pagina de Facebook Antena 3 au fost postate mii de mesaje in care romanii povestesc cum au simtit.

Ce a aparut pe Facebook-ul Deliei imediat dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Si Delia a simtit cutremurul care s-a produs sambata dimineata in Romania. Artista a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj amuzant pe Facebook. 'Usor, iubitu' meu ca se rupe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )