Libnet.ro
UNICEF

16:30

Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Ariton

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Ariton

ACTUALIZARE 14:40 Comisia juridica din Senat a stabilit marti, prin vot, sa avizeze favorabil solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru, Ion Ariton, urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii, transmit sursele din presa. --- * DNA il acuza pe Rudel Obreja de spalare de bani si evaziune fiscala * DNA va cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca au colaborat cu anchetatorii. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Vosganian

ACTUALIZARE 14:40 Comisia juridica din Senat a stabilit marti, prin vot, sa avizeze favorabil solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru, Varujan Vosganian, urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii, transmit sursele din presa. --- * Adriean Videanu: Mi-a fost adusa la cunostinta expertiza * Urmariti in articol filmarea cu Adriean Videanu.

iCCJ nu este competenta sa judece propunerea de arestare a inculpatilor

Actualizare 19:44 Obreja: Noi suntem niste mici portelanuri printre picioarele elefantilor, tinta e Udrea Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, a declarat, in urma cu putin timp, la iesirea din arestul Politiei Capitalei, ca domnia sa si alti asemenea inculpati din dosarul Gala Bute sunt niste mici portelanuri printre picioarele elefantilor, principala persoana vizata de aceasta speta fiind Elena Udrea. --- * Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Ariton * DNA il acuza pe Rudel Obreja de spalare de bani si evaziune fiscala * DNA va cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca au colaborat cu anchetatorii.

Senatorii juristi, aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru Varujan Vosganian

Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) de incepere a urmarii penale a fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian,urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii procurorilor.

Comisia juridica discuta, marti, incuviintarea urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Vicepresedintele Comisiei Juridice din Senat, Ovidiu Dontu, a declarat ca solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuvintare a inceperii urmaririi penale, in cazul senatorului Ion Ariton, va fi discutata, marti in Comisia Juridica.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Senatorii juristi au decis: Ion Ariton si Varujan Vosganian pot fi urmariti penal

Comisia juridica a dat aviz pentru urmarire penala indreptata impotriva senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei. Totodata, senatorii juristi au avizat si cererea de incepere a urmaririi penale.

Cine este Ion Ariton, fostul ministru al Economiei pentru care senatorii din comisia juridica au dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale

De numele fostului ministru al Economiei, sibianul Ion Ariton, se leaga o serie de scandaluri mai vechi, din perioada in care acesta era la Sibiu.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Elena Udrea si-a retras contestatia la inceperea urmaririi penale. Ma simt mai in siguranta sa fiu supravegheata de politie

Elena Udrea a anuntat ca si-a retras contestatia la inceperea urmaririi penale si la masura obligarii de a nu parasi localitatea. Udrea spune ca se simte mai in siguranta sa fie supravegheata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )