Libnet.ro
UNICEF

14:00

Senatorii juristi au decis: Ion Ariton si Varujan Vosganian pot fi urmariti penal

Antena3 Antena3,
Senatorii juristi au decis: Ion Ariton si Varujan Vosganian pot fi urmariti penal

Comisia juridica a dat aviz pentru urmarire penala indreptata impotriva senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei. Totodata, senatorii juristi au avizat si cererea de incepere a urmaririi penale. continuă pe Antena3

Comisia juridica discuta marti incuviintarea urmarii penale impotriva lui Ion Ariton si lui Varujan Vosganian

Solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian vor fi discutate marti in comisia juridica, a declarat senatorul PSD Ovidiu Dontu, vicepresedintele Comisiei.

Senatorii juristi, aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru Varujan Vosganian

Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) de incepere a urmarii penale a fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian,urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii procurorilor.

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv, marti, pentru cererile de urmarire penala pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton, relateazaB1 TV. Raportul va merge in plenul Senatului, unde se va vota pentru sau.

Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Ariton

ACTUALIZARE 14:40 Comisia juridica din Senat a stabilit marti, prin vot, sa avizeze favorabil solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru, Ion Ariton, urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii, transmit sursele din presa. --- * DNA il acuza pe Rudel Obreja de spalare de bani si evaziune fiscala * DNA va cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca au colaborat cu anchetatorii.

Senatorii juristi dau aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Vosganian

ACTUALIZARE 14:40 Comisia juridica din Senat a stabilit marti, prin vot, sa avizeze favorabil solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru, Varujan Vosganian, urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii, transmit sursele din presa. --- * Adriean Videanu: Mi-a fost adusa la cunostinta expertiza * Urmariti in articol filmarea cu Adriean Videanu.

Cine este Ion Ariton, fostul ministru al Economiei pentru care senatorii din comisia juridica au dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale

De numele fostului ministru al Economiei, sibianul Ion Ariton, se leaga o serie de scandaluri mai vechi, din perioada in care acesta era la Sibiu.

Blaga, despre cazul senatorului PNL Ion Ariton: Vom vota in favoarea cererii procurorilor. Va merge si Predoiu la DNA, daca este chemat

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca parlamentarii liberali vor vota in favoarea cererii procurorilor de urmarire penala pe numele senatorului PNL Ion Ariton. Cum a spus domnul Ariton, ca niciodata nu.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Fostul ministru Ion Ariton ar fi OBLIGAT 10 companii de stat sa sponsorizeze gala. Ce spune Ariton

Procurorii anticoruptie cer inceperea urmaririi penale pentru senatorul Ion Ariton, acuzat pentru participatie improprie la abuz in serviciu si folosirea influentei pentru obtinere de foloase necuvenite, pentru ca ar fi obligat 10 firme de stat sa sponsorizeze gala Bute cu peste 1,7 milioane lei.

Varujan Vosganian refuza sa comenteze cererea DIICOT: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare

Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat luni sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pentru presupuse infractiuni comise ca ministru. Nu am vazut-o . ) Trebuie sa vad ce scr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )