Libnet.ro
UNICEF

18:00

Serban Huidu risca dosar penal! Ce greseala a facut vedeta in ziua alegerilor (VIDEO)

B1 B1,
Serban Huidu risca dosar penal! Ce greseala a facut vedeta in ziua alegerilor (VIDEO)

Serban Huidu risca dosar penal. Vedeta de televiziune a mers duminica la urne si si-a fotografiat buletinul de vot dupa ce a pus stampila, lucru ilegal, arata B1 TV. El a postat fotografia si pe Facebook,. continuă pe B1

Serban Huidu, amendat cu 600 de lei dupa ce a postat o poza cu buletinul de vot pe Facebook

Realizatorul tv Serban Huidu a fost amendat de Politie, duminica, cu 600 de lei dupa ce si-a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

Serban Huidu, amendat de politie cu 600 de lei pentru ca a postat pe Facebook fotografia buletinului de vot

Realizatorul TV Serban Huidu a fost amendat de politisti cu 600 de lei pentru ca a postat pe Facebook buletinul de vot, aratand ca a aplicat stampila pe toti candidatii, astfel incat votul sau sa fie anulat.

Serban Huidu, amendat dupa ce a postat pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Jurnalistul Serban Huidu a fost amendat de politisti, duminica, cu 600 de lei deoarece si-a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot, au declarat surse din Politie citate de Mediafax. Potrivit surselor.

Dosar penal si un avertisment pentru infractiuni electorale

Doua incidente electorale au fost inregistrate azi in Maramures. Unul s-a lasat cu avertisment, iar altul cu dosar penal. Desi au fost anuntat mai multe astfel de evenimente, nu toate au fost confirmate de autoritati.

Dosar penal pentru un ziarist care si-a fotografiat buletinul de vot, dupa care a publicat imaginea pe internet

Unui ziarist din Vaslui i s-a intocmit dosar penal dupa ce si-a pozat buletinul de vot, cu stampila pusa pe candidatul favorit, apoi a publicat-o pe o retea de socializare. Tanarul este ziarist la.

Alegeri locale 2016. Dosar penal pentru presedinta unei sectii de votare

Presedinta unei sectii de votare din Medgidia are dosar penal pentru ca a plecat sambata seara acasa cu stampila de control. Femeia a adus-o inapoi duminica dimineata.

Campanie electorala dura intr-o comuna din Prahova. Primarul are dosar penal iar PNL acuza PSD ca a comandat controale la firmele consilierilor PNL

Constantin Badea, primarul PSD din comuna prahoveana Fulga este cercetat intr-un dosar penal pentru ca ar fi strans buletinele unor alegatori, persoane care nu se puteau deplasa. In acest dosar sunt cercetati si mai multi politisti, pe motiv ca nu au intervenit cand au fost anuntati.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Mo.

Parchetul Militar deschide dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD, au declarat pentru.

Dosar penal la alegeri: a stampilat sapte buletine de vot si a vrut sa le puna in urna

O femeie de 69 de ani de la Miresu Mare este cercetata penal pentru frauda electorala. Ea a luat noua buletine de vot de pe mas, dintre care sapte erau pentru primar. A fost descoperita cand a vrut sa le puna in urna.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )