Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep, aparitie de senzatie la o nunta. Cum a fost imbracata tenismena

B1 B1,
Simona Halep, aparitie de senzatie la o nunta. Cum a fost imbracata tenismena

Simona Halep a fost o aparitie de senzatie, duminica, la o nunta. Aceasta a luat parte la o nunta impreunca cu mama si cu tatal sau. Daca mama sa a fost imbracata intr-un costum elegant, . continuă pe B1

Veste proasta pentru Simona Halep

Simona Halep primeste vesti proaste de la WTA, dupa ce a fost eliminata de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, in turul doi al turneului de la Roma. Aceasta contraperformanta a Simonei Halep va conta ic.

Simona Halep a marturisit care este placerea vinovata din viata ei

Simona Halep a fost provocata la un interviu non-conformist, in care nu a vorbit de tenis, ci de preferintele ei din afara ternului de joc.

Simona Halep a vorbit despre conflictul pe care l-a avut la Madrid cu Irina Begu: Nu sunt foarte buna prietena cu ea!

Simona Halep si Irina Begu s-au intalnit in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, acolo unde au fost protagonistele unui moment nu tocmai elegant.

Simona Halep, reactie dupa infrangerea de la Roma

Simona Halep spune ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si remarca prestatia adversarei. Totusi, sportiva din Constanta spune ca ar fi putut castiga, daca partida nu ar fi fost.

Simona Halep se afla topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Ce loc ocupa tenismena

Simona Halep a urcat pe locul 25 in topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Simona Halep a primit un premiu de 1,05 milioane de dolari pentru triumful de la Madrid Open,.

Simona Halep aduce lamuriri dupa incidentul cu Irina Begu de la Madrid: Nu suntem foarte bune prietene

Simona Halep si Irina Begu au avut un duel incins in sferturile de la Madrid, un duel prelungit si in afara terenului prin declaratiile celor doua.

Simona Halep a anuntat ce schimbari va face in perspectiva turneului de la Roland Garros: E important sa fac acum asta!

Simona Halep a pierdut in turul al doilea al turneului de la Roma si este deja cu gandul la competitia de la Roland Garros, al doilea Grand Slem al anului.

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep, despre episodul cu Begu de la Madrid: Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu ea, dar nici nu ne-am certat

Simona Halep a declarat joi ca nu a jignit-o cu nimic pe Irina Begu, desi intre cele doua a avut loc un episod neplacut dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid. in timpul.

Simona Halep nu gaseste motivul infrangerii cu Daria Gavrilova

Eliminata in turul 2 la Roma, adica in chiar primul meci jucat pe zgura de la Foro Italico, jucatoarea Simona Halep a declarat ca nu gaseste motivul acestui esec.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )