Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep despre dopaj: Iau, dar sunt atenta

Online Sport Online Sport,
Simona Halep despre dopaj: Iau, dar sunt atenta

Simona Halep a vorbit in premiera despre dopajul Mariei Sharapova. Ea a admis ca ea insasi consuma substante, dar ca le controleaza foarte bine pentru a nu fi probleme. continuă pe Online Sport

Halep, despre dopajul Sarapovei: Este un moment dificil pentru sport /Intotdeauna cand iau ceva, ma indrept catre specialisti

Simona Halep, care nu a invins-o niciodata pe Maria Sarapova in cariera, in cele cinci confruntari directe, spune ca a fost dezamagita la aflarea vestii, iar ca astfel de momente pun tenisul intr-o lumina proasta, transmite Mediafax.

Simona Halep, prima reactie dupa ce Sarapova a fost prinsa dopata

Simona Halep a comentat pentru prima data scandalul de dopaj in care este implicata Maria Sharapova. Sportiva noastra a marturisit ca depistarea pozitiva a Sharapovei reprezinta o dezamagire pentru ea, potrivit.

Simona Halep, mesaj emotionant de Ziua Femeii

De ziua internationala a femeii, mai multe sportive au spus, pentru pagina de Facebook a asociatiei tenisului feminin WTA), cine sunt femeile pe care le considera drept modele. Simona Halep a profitat de ocazie pentru a-i multumi mamei sale pentru tot ce a invatat-o, transmite Digi24.

Indian Wells: Simona Halep isi masoara fortele cu o jucatoare care a invins-o in trecut. Amintiri dintr-o copilarie cu un tata autoritar

Simona Halep va juca in primul tur la Indian Wells cu Vania King, din SUA, locul 202 WTA, tenismena care a depasit-o pe cea mai plinuta jucatoare din lume.

Simona Halep stie impotriva cui va debuta la Indian Wells

Desemnata cap de serie numarul 5 la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat in 2015, Simona Halep isi va face debutul direct in turul al doilea.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2016. Simona Halep, mesaj emotionant de 8 Martie - VIDEO

Simona Halep a transmis un mesaj emotionant de 8 Martie prin intermediul WTA.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu resimt nicio presiune

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, are de aparat, in luna martie, 1390 de puncte. Cu toate acestea, ea a declarat ca nu resimte presiunea, inaintea turneului de la Indian Wells, dar ca rezultatele negative ar putea sa o scoata din topul primelor 10 jucatoare WTA.

Simona Halep la Indian Wells. Program dificil pentru constanteanca de 24 de ani

In cursul noptii a avut loc la Indian Wells tragerea la sorti a tabloului principal de la Indian Wells. Campioana de anul trecut, Simona Halep, nu poate spune ca a avut prea mare noroc.

Simona Halep a aparut pe Parchez ca un bou (foto)

Simona Halep a parcat fix la intrarea pietonala a unui complex de tenis din Mamaia, fara sa tina cont ca acolo nu era loc pentru masini. Imaginea cu jucatoarea si cu masina a aparut pe grupul de Facebook Parchez ca un bou, rezervat celor care parcheaza gresit sau intentionat in locuri in care nu este voie.

FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Simona Halep se afla de zile bune in America, antrenandu-se in Las Vegas, si asteptand cu nerabdare inceperea turneului de la Indian Wells.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )