Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep, prima reactie dupa ce Sarapova a fost prinsa dopata

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa ce Sarapova a fost prinsa dopata

Simona Halep a comentat pentru prima data scandalul de dopaj in care este implicata Maria Sharapova. Sportiva noastra a marturisit ca depistarea pozitiva a Sharapovei reprezinta o dezamagire pentru ea, potrivit. continuă pe Antena3

Prima reactie dupa accidentarea lui Marica. Pauza de o luna si jumatate

Ciprian Marica a iesit accidentat in minutul 36 al derby-ului cu Dinamo, iar la finalul intalnirii din partea Stelei a venit si prima declaratie oficiala.

Prima reactie a Simonei Halep in cazul suspendarii Mariei Sarapova. Romanca a explicat ce face ea cu medicamentele

Suspendarea din tenis a Mariei Sarapova pentru folosirea unor substante interzise a fost comentata si de Simona Halep.

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei.

FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Simona Halep se afla de zile bune in America, antrenandu-se in Las Vegas, si asteptand cu nerabdare inceperea turneului de la Indian Wells.

Simona Halep despre dopaj: Iau, dar sunt atenta

Simona Halep a vorbit in premiera despre dopajul Mariei Sharapova. Ea a admis ca ea insasi consuma substante, dar ca le controleaza foarte bine pentru a nu fi probleme.

Indian Wells: Simona Halep isi masoara fortele cu o jucatoare care a invins-o in trecut. Amintiri dintr-o copilarie cu un tata autoritar

Simona Halep va juca in primul tur la Indian Wells cu Vania King, din SUA, locul 202 WTA, tenismena care a depasit-o pe cea mai plinuta jucatoare din lume.

Simona Halep stie impotriva cui va debuta la Indian Wells

Desemnata cap de serie numarul 5 la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat in 2015, Simona Halep isi va face debutul direct in turul al doilea.

Simona Halep, mesaj emotionant de Ziua Femeii

De ziua internationala a femeii, mai multe sportive au spus, pentru pagina de Facebook a asociatiei tenisului feminin WTA), cine sunt femeile pe care le considera drept modele. Simona Halep a profitat de ocazie pentru a-i multumi mamei sale pentru tot ce a invatat-o, transmite Digi24.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2016. Simona Halep, mesaj emotionant de 8 Martie - VIDEO

Simona Halep a transmis un mesaj emotionant de 8 Martie prin intermediul WTA.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu resimt nicio presiune

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, are de aparat, in luna martie, 1390 de puncte. Cu toate acestea, ea a declarat ca nu resimte presiunea, inaintea turneului de la Indian Wells, dar ca rezultatele negative ar putea sa o scoata din topul primelor 10 jucatoare WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )