Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep explica abandonul de la Doha

Online Sport Online Sport,
Simona Halep explica abandonul de la Doha

Detinatoare a titlului la turneul de la Doha din aceasta saptamana, Simona Halep s-a retras din competitie acuzand o accidentare capatata in timpul competitiei pe care a castigat-o la Dubai. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre abandonul de la Doha: Este prima data cand am probleme la coaste

A castigat turneul de la Dubai, dar nu a luat parte la competitia de la Doha acolo unde era ultima castigatoare). Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost nevoita sa declare forfait. Este pentru prima data cand am probleme la coaste. Am simtit dureri inaintea turneului de la Dubai, a precizat numarul trei din ierarhia WTA.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Simona Halep isi va apara la Doha doar trofeul, nu si punctele. Ce adversare ar putea intalni

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai.

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, informeaza gulfnews. com .

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Consecintele abandonului de la Doha: Simona Halep poate cadea pe locul 4

Simona Halep a castigat saptamana trecuta la Dubai, dar a renuntat la a mai participa si la Doha, invocand probleme medicale.

Simona Halep lamureste problema abandonului de la turneul disputat la Doha: E mai rau ca inainte!

Simona Halep a cistigat turneul de la Dubai, dupa care a renuntat sa mai participe la cel disputat la Doha, unde trebuia sa-si apere titlul.

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Probabil ca viitoarea.

Simona Halep s-a retras din turneul Premier de la Doha. Cand va juca urmatorul meci

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul Premier de la Doha, pe care l-a castigat anul trecut. Romanca si-a motivat decizia prin oboseala acumulata in urma meciurilor grele de la Dubai, acolo unde a castigat al zecelea titlu al carierei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )