Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep lamureste problema abandonului de la turneul disputat la Doha: E mai rau ca inainte!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep lamureste problema abandonului de la turneul disputat la Doha: E mai rau ca inainte!

Simona Halep a cistigat turneul de la Dubai, dupa care a renuntat sa mai participe la cel disputat la Doha, unde trebuia sa-si apere titlul. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat tabloul la Doha

Simona Halep, proaspata castigatoare la Dubai,incepe de luni turneul de la Doha, din categoria Premier,cel pe care l-a castigat anul trecut. Este favorita a doua si stie deja tabloul competitiei.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Romanca se afla la al doilea abandon in 2015

Simona Halep a decis sa nu mai participe la turneul de la Doha, care va incepe luni. Sambata, romanca si-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzand ulterior probleme medicale.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, ieri, turneul WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de peste 2,5 milioane de dolari, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia) in doua seturi, cu 6-4, 7-6 7/4), dupa o ora si 47 de minute de joc, scriu surse din presa.

Consecintele abandonului de la Doha: Simona Halep poate cadea pe locul 4

Simona Halep a castigat saptamana trecuta la Dubai, dar a renuntat la a mai participa si la Doha, invocand probleme medicale.

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Probabil ca viitoarea.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Simona Halep s-a retras din turneul Premier de la Doha. Cand va juca urmatorul meci

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul Premier de la Doha, pe care l-a castigat anul trecut. Romanca si-a motivat decizia prin oboseala acumulata in urma meciurilor grele de la Dubai, acolo unde a castigat al zecelea titlu al carierei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )