Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep face reclama la Dedeman pentru jumatate de milion de euro

ADPM ADPM,
Simona Halep face reclama la Dedeman pentru jumatate de milion de euro

Simona Halep a semnat un conctract important de sponsorizare cu Dedeman, compania ce detine hipermarketurile de materiale de constructii si amenajari interioare. Valoarea parteneriatului se ridica la jumatate de milion de euro. continuă pe ADPM

Dedeman incheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep

Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 600 de milioane de euro, a incheiat un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA si momentan cea mai bine clasata romanca a.

Steaua si Simona Halep, favoritele romanilor in sport. Alte preferinte

Un sondaj online indica preferintele romanilor cu privire la sport: Steaua face legea in fotbal, iar in tenis favorita este Simona Halep 3 WTA).

Simona Halep, laudata de jurnalistii americani: Lovitura ei de forehand este cea mai frumoasa din circuit si explica ascensiunea ei

Simona Halep continua sa impresioneze intreaga lume. Sportiva noastra a primit laude chiar si in vacanta. Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Now au laudat forehandul jucatoarei din Romania si.

Simona Halep ii da replica lui Ilie Nastase, intr-un meci demonstrativ, la Busteni

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine vineri dupa-amiaza un meci demonstrativ la Busteni, cu ocazia inaugurarii unei arene de tenis in statiune care poarta numele lui Nastase.

Sondaj: FC Steaua si Simona Halep, favoritii romanilor in sport

FC Steaua este considerat clubul sportiv numarul 1 de catre romani, conform unui sondaj online Qudal - QUalitymeDAL, in timp ce Simona Halep a fost desemnata drept cel mai valoros sportiv roman, potrivit Mediafax.

O companie din Australia s-a folosit de tragedia din Ucraina pentru a-si face reclama

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza, relateaza Sydney Morning Herald, in editia electronica.

Mesajul scris pe o masina de pompe funebre din Alba Iulia face inconjurul tarii. Pentru ce-am muncit pe pamant

Un slogan bun vinde marfa. Chiar daca este o afacere pentru cei puternici emotional, serviciile funerare se afla pe o piata foarte aglomerata, oricat de sinistru ar suna. Extrem de multe firme au aparut, mizand.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )