Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep si Ilie Nastase, protagonistii unui meci demonstrativ

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Ilie Nastase, protagonistii unui meci demonstrativ

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine un meci demonstrativ, cu ocazia inaugurarii unei arene de tenis, construite la Busteni, in cadrul unui proiect european. continuă pe Adevărul

Meciul campionilor: Halep vs Nastase, intr-un meci demonstrativ, la Busteni

Simona Halep si-a gasit un adversar pe masura- fostul mare campion -Ilie Nastase. Cei doi vor sta fata in fata, la fileu, vineri, intr-un meci demonstrativ organizat cu ocazia inaugurarii arenei de tenis Ilie Nastase, la Busteni.

Simona Halep si Ilie Nastase se vor confrunta pe terenul de tenis, la sfarsitul acestei saptamani, intr-un meci demonstrativ

Simona Halep si Ilie Nastase se vor confrunta, in acest sfarsit de saptamana, in cadrul unui meci demonstrativ organizat la Busteni. Partida pe care o vor disputa cei doi romani, cu incepere de la ora.

Simona Halep si Ilie Nastase, meci demonstrativ la Busteni, la inaugurarea unei arene de tenis

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine un meci demonstrativ, vineri, in statiunea Busteni, cu ocazia inaugurarii arenei de tenis Ilie Nastase, obiectiv construit in cadrul unui proiect european derulat de.

Simona Halep joaca un meci demonstrativ cu Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep va sustine un meci demonstrativ de tenis contra primului lider ATP, Ilie Nastase, in cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 25 iulie, in statiunea montana Busteni.

Simona Halep a castigat in acest an mai multi bani din tenis decat numarul 1 mondial, Serena Williams

Simona Halep a depasit-o, anul acesta, pe Serna Williams, numarul unu mondial, in ceea ce priveste sastigurile din tenis, relateaza Capital. in acest sens, cand a jucat finala la Roland Garros si semifinale la.

Simona Halep, mai bogata cu 500.000 de euro! Romanca semneaza cu Dedeman, Eugenie Bouchard e imaginea Coca-Cola! Unde se face diferenta

Simona Halep va semna miercuri un parteneriat de sponsorizare cu cea mai puternica firma de bricolaj din Romania. Asocierea nu e chiar deplasata, considera specialistii de pe piata de publicitate.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, in urma Serenei Williams si a chinezoaicei Na Li

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentulWTA, fiind clasata in urma americanceiSerena Williams si a chinezoaicei Na Li. A doua romanca din clasamentul mondial al jucatoarelor.

Simona Halep face reclama la Dedeman pentru jumatate de milion de euro

Simona Halep a semnat un conctract important de sponsorizare cu Dedeman, compania ce detine hipermarketurile de materiale de constructii si amenajari interioare. Valoarea parteneriatului se ridica la jumatate de milion de euro.

Simona Halep, laudata de jurnalistii americani: Lovitura ei de forehand este cea mai frumoasa din circuit si explica ascensiunea ei

Simona Halep continua sa impresioneze intreaga lume. Sportiva noastra a primit laude chiar si in vacanta. Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Now au laudat forehandul jucatoarei din Romania si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )