Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, in urma Serenei Williams si a chinezoaicei Na Li

B1 B1,
Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, in urma Serenei Williams si a chinezoaicei Na Li

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentulWTA, fiind clasata in urma americanceiSerena Williams si a chinezoaicei Na Li. A doua romanca din clasamentul mondial al jucatoarelor. continuă pe B1

Dedeman incheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep

Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 600 de milioane de euro, a incheiat un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA si momentan cea mai bine clasata romanca a.

Simona Halep joaca un meci demonstrativ cu Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep va sustine un meci demonstrativ de tenis contra primului lider ATP, Ilie Nastase, in cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 25 iulie, in statiunea montana Busteni.

Simona Halep si Ilie Nastase, meci demonstrativ la Busteni, la inaugurarea unei arene de tenis

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine un meci demonstrativ, vineri, in statiunea Busteni, cu ocazia inaugurarii arenei de tenis Ilie Nastase, obiectiv construit in cadrul unui proiect european derulat de.

Simona Halep face reclama la Dedeman pentru jumatate de milion de euro

Simona Halep a semnat un conctract important de sponsorizare cu Dedeman, compania ce detine hipermarketurile de materiale de constructii si amenajari interioare. Valoarea parteneriatului se ridica la jumatate de milion de euro.

Simona Halep, laudata de jurnalistii americani: Lovitura ei de forehand este cea mai frumoasa din circuit si explica ascensiunea ei

Simona Halep continua sa impresioneze intreaga lume. Sportiva noastra a primit laude chiar si in vacanta. Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Now au laudat forehandul jucatoarei din Romania si.

Simona Halep ii da replica lui Ilie Nastase, intr-un meci demonstrativ, la Busteni

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine vineri dupa-amiaza un meci demonstrativ la Busteni, cu ocazia inaugurarii unei arene de tenis in statiune care poarta numele lui Nastase.

Sondaj: FC Steaua si Simona Halep, favoritii romanilor in sport

FC Steaua este considerat clubul sportiv numarul 1 de catre romani, conform unui sondaj online Qudal - QUalitymeDAL, in timp ce Simona Halep a fost desemnata drept cel mai valoros sportiv roman, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )