Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep la mana Mariei Sharapova pentru locul 2 mondial

Online Sport Online Sport,
Simona Halep la mana Mariei Sharapova pentru locul 2 mondial

Eliminarea suferita in primul tur la Madrid o face pe Simona Halep vulnerabila in lupta pentru locul 2 in clasamentul WTA, loc pe care il ocupa in aceasta saptamana. continuă pe Online Sport

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Madrid

Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de.

WTA: Simona Halep ramane pe locul doi - Are un avans de 230 de puncte fata de Maria Sharapova

Eliminata prematur de la Madrid inca din primul tur), Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 7. 755 de puncte acumulate. Avantajul Simonei fata de Maria Sharapova locul doi) este de 230 de puncte.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 7755 de puncte, chiar daca a fost eliminata duminica in primul tur la turneul de Madrid, informeaza Mediafax. Cu toate acestea, romanca risca sa.

Simona Halep SE MENTINE pe locul 2 WTA

Jucatoarea Simona Halep, eliminata duminica in primul tur la turneul de Madrid, se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 7755 de puncte, dar la inceputul saptamanii viitoare si-ar putea pierde aceasta.

Simona Halep la Madrid: eliminata in turul I, Halep risca sa piarda locul 2 mondial in detrimentul Sarapovei

Simona Halep a suferit o eliminare prematura, la Madrid, acolo unde in 2014 jucase finala competitiei. Din pacate, rezultatul de duminica poate avea un efect negativ si asupra locului pe care il ocupa constanteanca de 23 de ani in ierarhia mondiala.

Madrid 2015. Simona Halep a fost eliminata de Alize Cornet, in primul tur. Locul 2, in pericol

Madrid 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, duminica, pe Alize Cornet, 25 WTA, in primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep la Madrid: Alize Cornet, despre succesul cu numarul doi mondial. Un meci mare, nu m-am panicat

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din capitala Spaniei.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a fost invinsa de Alize Cornet, in primul tur la Madrid, ca era pregatita pentru un esec, intrucat este inevitabila o cadere dupa o perioada buna, informeaza digisport. ro, conform Mediafax.

Simona Halep: Eram pregatita pentru un esec, este inevitabil sa ai si o cadere dupa o perioada buna. Probabil ca e bine sa invat multe din meciul acesta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa eliminarea din cadrul Turneului Madrid Open, ca era pregatita pentru un esec, ea considerand ca este inevitabila o cadere dupa o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )