Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit, sambata, o premiera pentru tenisul romanesc. Ea este prima romanca din istorie care a obtinut calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska, 6 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2. continuă pe România Liberă

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider .

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor, dar se califica in semifinale

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a suferit, vineri, prima infrangere la Turneul Campioanelor, scor 6-7 7), 6-3, 3-6, in fata sportivei sarbe Ana Ivanovici, locul 7 WTA, in ultimul meci al Grupei Rosii, dar romanca se califica de pe prima pozitie.

Simona Halep: prima declaratie dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o, miercuri, in Turneul Campioanelor de la Singapore, pe jucatoarea americana Serena Williams, cu un scor de 6-0 , 6-2 dupa doar 65 de minute.

Simona Halep va reveni, de luni, pe locul 3 WTA - Finala cu Serena Williams sa va disputa duminica, de la ora 13:00

Dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor, Simona Halep este sigura de revenirea pe locul trei in ierarhia WTA, urmand sa o depaseasca pe Petra Kvitova. Finala cu Serena Williams se va disputa duminica, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 14:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 14:00.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 14.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 14. 00, Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 13.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 13. 00 ora de iarna Romania), Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )