Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep, primele declaratii la revenirea in tara dupa turneul de la Dubai

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, primele declaratii la revenirea in tara dupa turneul de la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in tara dupa ce a castigat turneul WTA de la Dubai. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la aeroportul Henri Coanda. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Cred ca voi putea juca la Indian Wells

Simona Halep a revenit, marti, in tara dupa ce a castigat turneul WTA de la Dubai. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Simona Halep a revenit in tara: Nu stiu cat de grava e accidentarea, voi juca insa la Indian Wells

Proaspat castigatoare la Dubai, Simona Halep a revenit in tara in cursul zilei de marti. Nu stiu cat de grava e accidentarea de la coaste, voi juca insa la Indian Wells, a declarat Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA.

Halep, in mare forma la revenirea in tara: de ce nu s-a dus la Doha si cum de a ramas fara trofeul cucerit la Dubai

Pentru a doua oara in 2015, Simona n-a putut participa la doua turnee consecutive, insa acest lucru nu i-a afectat starea de spirit.

Simona Halep vrea sa-si cumpere o casa. Mesajul postat de romanca pe Facebook dupa turneul de la Dubai

Jucatoarea de tenis Simona Halep le-a spus jurnalistilor dupa ce a castigat turneul de la Dubai ca se gandeste sa-si cumpere o casa atunci cand va ajunge in Romania, dar nu va rata o scurta repriza de shopping intr-un mall din Emirate.

Simona Halep vrea sa-si cumpere o casa cu premiul castigat la turneul de la Dubai. Vezi ce a postat sportiva pe Facebook dupa victorie (FOTO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep le-a spus jurnalistilor dupa ce a castigat turneul de la Dubai ca se gandeste sa-si cumpere o casa atunci cand va ajunge in Romania, nu inainte de o tura de shopping.

Simona Halep lamureste problema abandonului de la turneul disputat la Doha: E mai rau ca inainte!

Simona Halep a cistigat turneul de la Dubai, dupa care a renuntat sa mai participe la cel disputat la Doha, unde trebuia sa-si apere titlul.

Simona Halep vrea sa-si cumpere o casa dupa turneul de la Dubai

Jucatoarea de tenis Simona Halep le-a spus jurnalistilor dupa ce a castigat turneul de la Dubai ca se gandeste sa-si cumpere o casa atunci cand va ajunge in Romania, dar nu va rata o scurta repriza de shopping intr-un mall din Emirate,.

Simona Halep explica abandonul de la Doha

Detinatoare a titlului la turneul de la Doha din aceasta saptamana, Simona Halep s-a retras din competitie acuzand o accidentare capatata in timpul competitiei pe care a castigat-o la Dubai.

Simona Halep: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot/ Imi voi cauta o casa cand voi ajunge in Romania

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, noteaza Mediafax. Ea a mai vorbit sambata si despre faptul ca isi va cauta o casa cand se intoarce in tara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )